Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο πατέρας μου πέθανε στη φυλακή

Η εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου για τη δύσκολη σχέση του με τον πατέρα του.

Για τον πατέρα του, που πέθανε στη φυλακή, μίλησε, μεταξύ άλλων ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ιστορίες του Hollywood του Alpha.

«Ο πατέρας μου, όταν έφυγα (σ.σ. από την Ελλάδα), μετά από ένα χρόνο πέθανε. Πέθανε στη φυλακή, είχε κάποιες επιπλοκές με το συκώτι του, και σίγουρα αυτό ήταν ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μου και

της προσωπικής μου ζωής.

Δεν θέλησα να το αφήσω πίσω, αλλά θέλησα να το αγκαλιάσω. Και νομίζω ότι ερχόμενος εδώ το αγκάλιασα, το αγάπησα, γιατί αποδέχτηκα το παρελθόν του πατέρα μου, που είναι οικογένεια μου», ανέφερε ο ηθοποιός, που πλέον ζει στις ΗΠΑ.

Η συμφιλίωση, ωστόσο, με το κομμάτι αυτό ήταν «πάρα πολύ δύσκολη», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο ίδιος. Και πρόσθεσε: «Με βοήθησε το γεγονός ότι ήταν το παράδειγμα προς αποφυγή. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δε μου έδωσε κάτι, ούτε χρήματα, ούτε αγάπη. Δεν ήξερα καν πώς είναι η φωνή του από το τηλέφωνο, ήξερα ότι δεν είναι εκεί. Οπότε ήξερα ότι το παράδειγμα προς αποφυγή είναι ο πατέρας μου: "Κοίτα τι δεν πρέπει ποτέ να γίνεις ποτέ στη ζωή σου"».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΗΘΟΠΟΙΟΣΠΑΤΕΡΑΣΠΕΘΑΝΕΦΥΛΑΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα