Μπέτυ Λιβανού: Η γνωριμία με τον Φίνο και η αρχή της καριέρας της

Η αγαπημένη ηθοποιός Μπέτυ Λιβανού μίλησε για την αρχή της καριέρας της και το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα στη ζωή της.

Για τη γνωριμία της με τον Φίνο και την αρχή της καριέρας της μίλησε στην εκπομπή «The Tonight Show» του ANT1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η αγαπημένη ηθοποιός Μπέτυ Λιβανού.

Όπως είπε, η συνεργασία της με τη Finos Film ξεκίνησε από μία τηλεοπτική

διαφήμιση, στην οποία συμμετείχε.

«Ο Φίνος με είδε σε ένα τηλεοπτικό σποτ, διαφήμισα αρκετά τσιγάρα. Εκείνη την εποχή δεν κάπνιζα, αργότερα το άρχισα, τώρα το έχω κόψει. Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν, θέλετε να έρθετε να κάνετε την πρωταγωνίστρια μίας ελληνικής ταινίας; Κι εγώ είπα, βεβαίως, αν με πληρώσετε. Πήγα και από εκεί και πέρα ο Φίνος μου έκανε ένα συμβόλαιο και κάναμε τις επόμενες ταινίες», είπε.

Ακόμη, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη δημοσιότητα, με την οποία όπως είπε, δεν τα πηγαίνει και πάρα πολύ καλά.

«Γενικά με τη δημοσιότητα δεν τα πάω πάρα πολύ καλά, ποτέ. Ίσως γιατί απέκτησα ξαφνική δημοσιότητα, έγινα γνωστή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όταν ξεκίνησα και θυμάμαι, ότι από τότε, έψαχνα να βρω ένα μαγαζί που να μην έχει πολύ κόσμο. Έγινα λίγο αγοραφοβική, δηλαδή και στο σινεμά, στο διάλειμμα, δεν βγαίνω με θάρρος, να διασχίσω τον μεσαίο διάδρομο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα