Influencer Ρωσίδα έπεσε από μηχανή με 190χλμ/ώρα!

Μια Ρωσίδα Influencer εκτοξεύτηκε από την μοτοσικλέτα που οδηγούσε, ενώ πήγαινε 190χλμ/ώρα.

Γνωστή Influencer στην Ρωσία εκτοξεύτηκε από την μηχανή της, την στιγμή που οδηγούσε με 190χλμ/ώρα, προκειμένου να κερδίσει ένα αυτοκίνητο σε αυτόσχεδιο αγώνα στο Σότσι.

Το ατύχημα κατέγραψε η κάμερα στο κράνος της και σύμφωνα με την Sochi Speeder, όπως είναι το παρατσούκλι της Ρωσίδας Influencer ή Αντζελίνα που είναι το κανονικό της όνομα, την γλίτωσε φθηνά με μερικές γρατσουνιές.

{https://www.instagram.com/p/CANf2UHIjdH/}

Παρόλα αυτά, στο βίντεο την στιγμή του τροχαίου ακούγεται να φωνάζει «ποναώ παντού, καλέστε ένα ασθενοφόρο».

{https://youtu.be/yZoHimY8HtU}

Παρά λοιπόν, το ατύχημα που είχε, δεν πρόκειται να εγκαταλέιψει σύντομα τις μηχανές, καθώς είναι το πάθος της και φροντίζει να ενημερώνει με σχετικές φωτογραφίες το λογαριασμό της στο instagram.

Μάλιστα, στον αγώνα που έπαθε το ατύχημα, έλαβε μέρος για να μπορέσει να τρέξει με μια Kawasaki ZX-6R.

Στα σχέδια της όμως ανατράπηκαν, καθώς συκγκρούστηκε σφοδρά, οδηγώντας με 190χλμ/ώρα.

{https://www.instagram.com/p/B-EhgMXHX2B/}

Η Ρωσίδα, η οποία ακούει στο όνομα Αντζελίνα, έτρεχε στον αυτοσχέδιο αγώνα με μιατον έλεγχο της οποίας έχασε με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί πριν τελικά να προσγειωθεί στην άσφαλτο.

Παρά τη σφοδρή πρόσκρουση η νεαρή Ρωσίδα τη γλίτωσε μόνο με αμυχές, επιφανειακά εγκαύματα και μελανιές στα οπίσθια και τα πόδια της.

Έτσι, η Αντζελίνα φρόντισε να ενημερώσει για την κατάστασή της, τους ακολούθους της στο instagram, αφού συνήλθε από το σοκ της πτώσης. Επιπλέον, η ίδια είπε πως «είχα ένα φοβερό ατύχημα. Υπήρχαν ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσω αλλά ήμουν πολύ τυχερή... Δεν έπαθα ούτε ένα κάταγμα, μόνο μελανιές».

{https://www.instagram.com/p/B_e-05NnUq8/}

{https://www.instagram.com/p/B_nBHhpn4_g/}

{https://www.instagram.com/p/B-k-fbrnISu/}

Keywords
Τυχαία Θέματα