Τζόκοβιτς : «Δεν βρίσκω λόγο να υπάρχουν επόπτες»

12:31 4/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε αποβληθεί από το US Open καθώς είχε χτυπήσει κατά λάθος με το μπαλάκι του τένις μια επόπτρια γραμμών.

Ο Σέρβος τενίστας μίλησε για την κατάργηση των line umpires στους αγώνες τένις και δήλωσε ότι είναι υπέρ της χρήσης τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Με όλο τον σεβασμό στην παράδοση και την κουλτούρα που έχουμε στο άθλημα, όταν μιλάμε για τους παρόντες στο court κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, συμπεριλαμβανομένων και των εποπτών, δεν

βλέπω τον λόγο σε αυτή την εξελιγμένη τεχνολογικά εποχή να μην έχουμε αυτό που είχαμε στη Νέα Υόρκη.

Η τεχνολογία είναι τόσο εξελιγμένη πλέον. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάς τους επόπτες στο court. Αυτή είναι η άποψή μου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω ότι η τεχνολογία είναι ακριβή, άρα είναι ένα οικονομικό θέμα και ένα ερωτηματικό. Νιώθω όμως ότι προχωράμε προς τα εκεί και ότι αργά ή γρήγορα δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε τους επόπτες γραμμών. Ναι τα ball kids φυσικά, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τους επόπτες για να είμαι ειλικρινής. Ίσως μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος για να τους κρατήσουμε, πέρα από την παράδοση. Τότε θα είχε λιγότερες πιθανότητες να κάνω αυτό που έκανα στη Νέα Υόρκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα