Ντόναλντ Τραμπ: Απίστευτη χλιδή το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται – Ούτε 5άστερο ξενοδοχείο (pics)

Ούτε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου δεν συγκρίνεται το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται ο Ντόναλντ Τραμπ αφότου διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed στο Μέριλαντ, το Σάββατο, με «ήπια συμπτώματα».

Το Walter Reed, υπερσύγχρονο και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, είναι

παραδοσιακά το νοσοκομείο που περιθάλπει τους προέδρους και τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύεται στον προεδρικό θάλαμο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με όλα τα μέσα, για να συνεχίσει να εξασκεί τα καθήκοντά του. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συνεχίζει να εργάζεται ακάθεκτος, όπως έγραψε η κόρη του, Ιβάνκα, στο Instagram.

Στον θάλαμο υπάρχει επίσης, σύστημα ασφαλών επικοινωνιών, πλήρες προεδρικό γραφείο και σαλόνι για τις συναντήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη.

Φυσικά ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το δικό του πολυτελές υπνοδωμάτιο, εξεταστικό κέντρο, καθώς και τραπεζαρία με κρυστάλλινο πολυέλαιο και προσωπικό σεφ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε γωτογραφίες από το εσωτερικό του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται ο Αμερικανός Πρόεδρος, τις οποίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Σάουθερν.

U.S president Trump isn’t staying in any old hospital room. Walter Reed Hospital has a six-room presidential suite just for the commander in chief that includes an intensive care unit, a kitchen, a living room, a bedroom, & a dining room with a crystal chandelier. pic.twitter.com/QQVhFYjzLJ

— Richard Southern (@richard680news) October 3, 2020

Το άρθρο Ντόναλντ Τραμπ: Απίστευτη χλιδή το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται – Ούτε 5άστερο ξενοδοχείο (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα