Επιστολή του ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ: Τα ερωτήματα για Σιδηρόπουλο – Ζητάει ξένους διαιτητές και στο VAR

18:53 1/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσε η απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου να μην ζητήσει από τον Ελβετό διαιτητή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, Στεφάν Κλόσνερ, να εξετάσει στην οθόνη τη φάση του δεύτερου γκολ της Ενωσης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαν πολλά παράπονα για τον Ροδίτη ρέφερι, ο οποίος είχε

τον ρόλο του VAR στο ντέρμπι των Δικεφάλων, ενώ σήμερα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε επίσημη επιστολή στην ΚΕΔ με ερωτήματα για τον νησιώτη διαιτητή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επιστολή της στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διερωτάται σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί για φάουλ του Κρίστισιτς πάνω στον Ντάουγκλας Αουγκούστο στην αρχή της φάσης. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ζητούν να μάθουν για ποιο λόγο δεν φώναξε τον διαιτητή να εξετάσει το βίντεο, ως είχε υποχρέωση από το πρωτόκολλο του VAR.

Παράλληλα, οι Ασπρόμαυροι ζητούν στα ντέρμπι να ορίζονται ξένοι διαιτητές και στο VAR, καθώς όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, κάποιοι Έλληνες μπορούν να διαμορφώσουν αποτέλεσμα και από εκεί. Ο ΠΑΟΚ επίσης ζητάει να εξετάζονται οι ηχογραφημένες συνομιλίες ανάμεσα στους διαιτητές και μάλιστα να δίνεται πρόσβαση σε αυτές από τις διαγωνιζόμενες ομάδες μετά το πέρας του αγώνα.

Τέλος, μέσα από την επιστολή τους, οι Θεσσαλονικείς ζητούν να υπάρχει η κλασσική γραμμή για το οφσάιντ και στο VAR room, επικαλούμενοι δημοσιεύματα πως στο match center του VAR δεν υπάρχει η τηλεοπτική γραμμή που βοηθάει στο να ξεκαθαρίσει η φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα