Βόλος: Πολωνική αποτυχία και νέες σκέψεις για ενίσχυση

Μπορεί ο Βόλος να κινήθηκε γρήγορα και σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ να φαίνεται κλεισμένο, αλλά μάλλον προκύπτουν νέα δεδομένα σταδιακά.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πείσει μέχρι τώρα. Ένας εξ αυτών είναι ο Καμίλ Βοϊτκόφσκι. Δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό με την Ουτρέχτη και τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πως υπάρχει θέμα. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί που ο Βόλος

κινήθηκε για επιτελικό χαφ.

Είχαμε αναφέρει από νωρίς πως η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελούσε ρίσκο. Οι συστάσεις που τον συνόδευαν δεν ήταν οι καλύτερες δυνατότητες. Τουλάχιστον το κόστος είναι μικρό. Στο 50άρικο το συμβόλαιο που πήρε.

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται πως και ο έτερος Πολωνός προβληματίζει. Μπορεί να έχει λίγο καιρό στους Θεσσαλούς, όμως, ο Γιακούμπ Κούζντρα δεν πείθει. Δείχνει πως είναι πιο επιθετικογενής από αυτό που θα ήθελε ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ από τον δεξιό του μπακ. Υπάρχουν σημαντικές αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί αμυντικά να είναι σταθερός και αυτό ανοίγει και πάλι μία συζήτηση τόσο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή όσο και για το ενδεχόμενο απόκτησης δεξιού οπισθοφύλακα.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Οι ευχές στον θρυλικό Δημήτρη Σαραβάκο και το σχόλιο του Μάρκους Μπεργκ

Κορονοϊός – Μόσιαλος: Πώς θα ανακόψουμε την πορεία της μετάλλαξης Δ στην Ελλάδα

The Bachelor: Ρομαντικά δείπνα, βόλτες με σκάφος σε νησιά – Όσα θα γίνουν στον νέο κύκλο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (@volosfc_official)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα