ΠΑΟΚ: Διευκρινίσεις για τα διαρκείας και η Β’ ομάδα

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση, αναφορικά με τα φετινά εισιτήρια διαρκείας. Το «προνόμιο» των οπαδών της σεζόν 2019-2020 που θα ανανεώσουν την θέση τους.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτήριών διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με… διευκρινίσεις . Όσοι

κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2019-2020 ανανεώσουν την θέση τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία.

Επιπλέον, μετά τη λήξη των ανανεώσεων, όσοι προέβησαν σε αυτή θα λάβουν εκπτωτικό voucher 20% για αγορές από την μπουτίκ της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από το paokfc: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20, ανανεώσουν το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β’.

Επιπλέον μετά τη λήξη των ανανεώσεων, όσοι προέβησαν σε αυτή θα λάβουν εκπτωτικό voucher 20% για την επόμενη αγορά προϊόντων της ομάδας από τα PAOK FC Official Stores.Τέλος, διευκρινίζεται πως από την Τετάρτη 28.7 στις 09:00 και για κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 09:00-17:00, αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται και στην Τούμπα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο η αγορά/παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID 19, με τήρηση αποστάσεων, κανόνων υγιεινής και υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους».

«Έφυγαν» 456 εισιτήρια διαρκείας την πρώτη ημέρα

Δυναμικά ξεκίνησε στο δικέφαλο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Η καταμέτρηση την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έδειξε ότι πωλήθηκαν 456 κάρτες.

Θυμίζουμε πως ως και τις 8 Αυγούστου ισχύουν μόνο οι ανανεώσεις. Από τις 16.08.2021 09:00 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε επίσης: 

Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να «πυροδοτήσει» τη βόμβα – Σιγουριά από τον Λουτσέσκου!

Κορονοϊός – Μόσιαλος: Πώς θα ανακόψουμε την πορεία της μετάλλαξης Δ στην Ελλάδα

Survivor: Η παίκτρια με τα ατελείωτα πόδια ποζάρει και κάνει χαμό στο Instagram (pics)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα