Super League: LIVE Streaming η κλήρωση

Η κλήρωση της Super League 1 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:30 της Δευτέρας (26/7) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε LIVE Steraming.

Προς το παρόν εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η Super League 1 θα ξεκινήσει το διήμερο 21-22 Αυγούστου. Επίσης, θα ολοκληρωθεί το πρώτο διήμερο του Μαρτίου (5-6/3). Δεδομένες είναι

και οι διακοπές που θα πραγματοποιηθούν. Μία στις αρχές Σεπτεμβρίου, η δεύτερη το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και στη συνέχεια εκείνη για τα Χριστούγεννα.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας και σε αυτό παρατηρήθηκαν διαφωνίες σχετικά με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για το άνοιγμα των κερκίδων για τους φιλάθλους. Το «αγκάθι» δεν είναι για το ποσοστό των φιλάθλων ή για το εάν πρέπει να μπουν εμβολιασμένοι στα γήπεδα. Αφορούσε τις εξουσίες του παρατηρητή και τις προβλεπόμενες ποινές που περιλαμβάνουν ποινή αγώνων χωρίς θεατές.

Από εκεί και πέρα, θέμα διαχείρισης των τηλεοπτικών τέθηκε από τις μικρομεσαίες ΠΑΕ που δεν έχουν υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη λογική να αποφασιστεί και να μπει από τώρα στο καταστατικό. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αποδέχτηκαν την πρόταση, αλλά όχι οι Ολυμπιακός και Άρης.

Διαβάστε επίσης: 

ΠΑΟΚ: Διευκρινίσεις για τα διαρκείας και η Β’ ομάδα

«Άγριες Μέλισσες» – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Γ’ Κύκλου (PICS)!

The Bachelor: Ρομαντικά δείπνα, βόλτες με σκάφος σε νησιά – Όσα θα γίνουν στον νέο κύκλο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα