Βόλος – Ολυμπιακός: Παραλίγο να είχαμε νέα θύρα 7 – Ποιοι ήθελαν νεκρούς;

Βόλος – Ολυμπιακός: Παραλίγο να είχαμε νέα θύρα 7 στο Πανθεσσαλικό, όταν από την ρίψη δακρυγόνων μέσα στο γήπεδο και στις εξέδρες, οπαδοί προσπάθησαν να βγουν μαζικά εκτός γηπέδου όπου η ατμόσφαιρα ήταν ασφυκτική.

Στις εξέδρες μάλιστα, επειδή βρίσκονταν γονείς με τα παιδιά τους, χρειάστηκε στην κυριολεξία να πηδήξουν κάγκελα για να απεγκλωβιστούν, λόγω του πλήθους που έτρεχε να σωθεί εκτός γηπέδου και χωρίς να υπάρχει

οργανωμένη αποχώρηση των οπαδών.

Σκηνές Θύρας 7 έζησαν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού, με τα παιδιά τους, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού και το ερώτημα είναι αν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί ή και κάτι ακόμα χειρότερο, ποιοι θα ήταν οι υπεύθυνοι και γιατί πάρθηκε η απόφαση για χρήση χημικών σε ένα γήπεδο με 7.000 οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας, πολλοί από τους οποίους με τα παιδιά τους.

Βόλος – Ολυμπιακός: Παραλίγο να είχαμε νέα θύρα 7 – Ποιοι ήθελαν νεκρούς;

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ολυμπιακό άνδρες της ΥΜΕΤ «κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες που έφευγαν μέσα σε πανικό».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ τονίζεται πως κάποιοι «θέλησαν να μην συνεχιστεί καν το ματς» και να τιμωρηθεί η ομάδα «ακόμα μια φορά και πέταξαν δεκάδες δακρυγόνα».

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στον Βόλο, ωστόσο θεωρεί, με όσα είπε στον αέρα του «bwinΣΠΟΡ FM 94.6», οτι οι Πειραιώτες αδικήθηκαν από τη διαιτησία.

Επίσης για τα επεισόδια που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και την αστυνομία, έριξε το φταίξιμο στις αρχές για τον τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στάθηκε στις αποφάσεις του πέναλτι και του ακυρωθέντος γκολ ενώ αναφέρθηκε και στην κίνηση του Μασούρα και του Ελ Κααμπί να πανηγυρίσουν με τον πάγκο και τον προπονητή τα γκολ τους που τελικά ακυρώθηκαν.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Έτσι όπως το πάει ο Ολυμπιακός, κανείς προπονητής δε θα θέλει να έρθει

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τα προβλήματα με τους προπονητές στον Ολυμπιακό και στη Νότιγχαμ – Τι είναι αυτό που άλλαξε

Τα βίντεο που όσα έγινανΚαι ακόμα ένα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος – Ολυμπιακός, Παραλίγο, 7 – Ποιοι,volos – olybiakos, paraligo, 7 – poioi