Έτσι όπως το πάει ο Ολυμπιακός, κανείς προπονητής δε θα θέλει να έρθει

Ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα μήνα, πάει να γκρεμίσει ότι έχτιζε τη φετινή σεζόν. Ναι, δεν ήταν ένα σύνολο που είχε θέλξει με την απόδοσή του, αλλά κάτι γινόταν. Από το περσινό συνονθύλευμα παικτών και προπονητών που πήγαιναν και έρχονταν, σαν κάτι να είχε αλλάξει.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είναι ο προπονητής που θα καθίσει ποτέ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι Κλοπ ή Γκουαρδιόλα. Αν ήταν, θα έβλεπε την Ελλάδα μόνο για

διακοπές.

Φάνηκε όμως πως κάτι προσπαθούσε να χτίσει. Από εκείνο το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου και το 2-4 από τον ΠΑΟΚ, το σύμπαν συνωμοτεί. Εναντίον του και της προσπάθειας που έκανε έως τώρα.

Η 5άρα από την Φράιμπουργκ και τώρα ο Βόλος, που έγινε χαμός και θα γίνεται. Άραγε φταίει και για αυτό που συνέβη;

Δεν μπορεί να περάσει π.χ. έτσι πως Ελ Κααμπί, Μασούρας και οι συμπαίκτες τους, έτρεξαν στον προπονητή τους μετά τα γκολ. Και καλά ο Μασούρας δεν βγαίνει από την 11άδα, ο Ελ Κααμπί που έχει φάει και πάγκο γιατί να το έκανε. Κάτι δείχνει αυτό.

Ολυμπιακός: Δε θα θέλει κανείς

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του δεν μπορούν να δεχθούν εύκολα αποτελέσματα όπως αυτά με τον ΠΑΟΚ και τη Φράιμπουργκ. Με το Βόλο τώρα, το βάρος έχει πέσει πιο πολύ στη διαιτησία. Αλλά εδώ υπήρχε γκρίνια ακόμα και όταν η ομάδα κερδίζει. Είναι απαιτητικοί όλοι.

Αυτό δεν είναι κακό, είναι άλλωστε κάτι που παρατηρείται σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Πολύ περισσότερο στον Ολυμπιακό.

Αλλά με το να μη δίνεται ο απαραίτητος χρόνος σε ένα, υποτίθεται, πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ, είναι κάτι που δεν ηχεί καλά.

Δεν ηχεί καλά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά πολύ περισσότερο εκεί που ενδιαφέρει, όσον αφορά τις επαφές. Το εξωτερικό. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι μόνο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Είναι πλέον της Ρίο Άβε αλλά πολύ περισσότερο μιας ομάδας Premier League, της Νότιγχαμ.

Αυτά που συμβαίνουν στον Ολυμπιακό γίνονται θέματα συζήτησης.

Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά, που πολλές επαφές για προπονητή ή ακόμα και για παίκτες πιο υψηλού επιπέδου δεν τελεσφόρησαν. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίο brand, μεγάλο μαγαζί αλλά όταν κάτι δεν πάει καλά ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, τίποτα δε μένει κρυφά.

Έτσι όπως πάει το πράγμα, ακόμα και να φύγει ο Μαρτίνεθ, κανείς δε θα θέλει να έρθει.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός,olybiakos