Ολυμπιακός: Άνδρες-ντροπή της ΥΜΕΤ κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες

Καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο πως κάποιοι δεν ήθελαν να τελειώσει το παιχνίδι για να τιμωρηθεί η ομάδα ενώ γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού,

μετά τον παιχνίδι των ερυθρόλευκων στον Βόλο ενώ τονίζεται πως για 3,5 χρόνια τουλάχιστον, «πέντε εκατομμύρια κόσμος προκαλείται συστηματικά και ένα ξέσπασμα ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο».

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ολυμπιακό άνδρες της ΥΜΕΤ «κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες που έφευγαν μέσα σε πανικό».

Ολυμπιακός: Άνδρες-ντροπή της ΥΜΕΤ κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ τονίζεται πως κάποιοι «θέλησαν να μην συνεχιστεί καν το ματς» και να τιμωρηθεί η ομάδα «ακόμα μια φορά και πέταξαν δεκάδες δακρυγόνα».

«Ντροπή σε όλους και πάνω απ’ όλα σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Νικολογιάννης: Αναγκάστηκε να ανακαλέσει on air για τον γιατρό του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος με τις γραμμές στα οφσάιντ και τις πασούλες στο φινάλε

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα