Τσιτσιρέτι: Σταντ μπάι από την ΑΕΚ

Αμάτο Τσιτσιρέτι: Η ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό έχει κάνει επαφές με την Νάπολι, αλλά και τον ίδιο τον Ιταλό ποδοσφαιριστή της Νάπολι.

Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ της Νάπολι, είναι μία περίπτωση του συγκαταλέγεται σε αυτή των μπόλικων εναλλακτικών που έχει εξετάσει κατά καιρούς ο Ίλια Ίβιτς στη λίστα του για τους ακραίους επιθετικούς. Ο Ιταλός τσεκαρίστηκε έντονα από τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή, την περίοδο που ο Ντανιέλε Βέρντε δεν έκανε καλές εμφανίσεις με τα «κιτρινόμαυρα».

Τσιτσιρέτι και Βέρντε

Ο

Βέρντε, πλέον, δείχνει ανεβασμένος και ο Τσιτσιρέτι είναι σταντ μπάι. Πάντως, μια περίπτωση ενίσχυσης εκεί ίσως αφορούσε πιθανή αποχώρηση του Μίλος Ντέλετιτς. Διότι σε διαφορετική περίπτωση ο Τσιτσιρέτι θα είναι… τρίτο δεξιό εξτρέμ με αριστερό πόδι στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει… άμεσα σε απόκτηση εξτρέμ. Προτεραιότητα για την Ενωση παραμένει η ενίσχυση με στόπερ και πολύ γρήγορα ώστε να είναι διαθέσιμος αρχές Ιανουαρίου. Και αυτό διότι εκεί εστιάζεται από πλευράς ΑΕΚ το μεγαλύτερο πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάνκοβιτς: To project ΑΕΚ, το αμοιβαίο ενδιαφέρον (vids)

Δεν υπάρχει θέμα Βούρου

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ Πραξιτέλης Βούρος σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ μπήκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ιλια Ιβιτς, αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει… Ο Υπεύθυνος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», τονίζοντας πως δεν υπάρχει… θέμα ΑΕΚ – Βούρος, ενώ έκανε λόγο και για «επικοινωνιακό παιχνίδι». Αναλυτικά όσα είπε «Τα ελλαδικά δημοσιεύματα επικαλούνται κυπριακά δημοσιεύματα. Στην Κύπρο δεν γράφτηκε κάτι. Τι άλλο να πούμε; Αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι το ζήσαμε κι άλλες φορές. Υπάρχουν κωδικοί όπως αυτός. Ουδέποτε γράφτηκε κάτι τέτοιο στην Κύπρο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα». Και η θέση του ΑΠΟΕΛ συμφωνεί απόλυτα και με όσα ανέφεραν από πλευράς ΑΕΚ για τον Βούρο. Η Ενωση αναζητά στόπερ, όμως δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτηση του αμυντικού του ΑΠΟΕΛ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: «Μπορεί να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ ο Ζεράλδες»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Τσιτσιρέτι: Σταντ μπάι από την ΑΕΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα