Ζβέρεφ: “Παίζει απίθανο τένις ο Τιμ”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λονδίνο, αρκεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντόμινικ Τιμ

Την τελευταία στιγμή, ο Ζβέρεφ εξασφάλισε τη συμμετοχή του, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα ημιτελικά του ATP Finals, συνεχίζοντας την πολύ καλή παράδοση στο θεσμό.

Ο 22χρονος Γερμανός, έκανε το καθήκον του απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά αλλά πολύ ανταγωνιστικό Ντανίλ Μεντβέντεφ και

με 6-4, 7-6(4) επί του Ρώσου, τερμάτισε στη 2η θέση του γκρουπ Andre Agassi, συνοδεύοντας τον πρωτοπόρο Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά.

Εκεί, το βράδυ του Σαββάτου (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ τον οποίον υπολογίζει ιδιαίτερα, για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι σε εφτά μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Αυστριακός έχει ρεκόρ 5-2 και ο δεύτερος είναι οι δύο back-to-back νίκες του Τιμ επί των Φέντερερ, Τζόκοβιτς στη φάση των ομίλων.

“Παίζει απίστευτο τένις, ίσως το καλύτερο που τον έχουμε δει. Το να κερδίζεις τον Νόβακ και τον Ρότζερ σε αυτό το court, σε συνεχόμενα παιχνίδια, είναι πολύ ξεχωριστό” είπε ο Ζβέρεφ ο οποίος έκανε το ίδιο πέρυσι σε ημιτελικό και τελικό.

“Θα είναι δύσκολο ματς. Ανυπομονώ γι’αυτό το παιχνίδι. Ειλικρινά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στα ημιτελικά και από εδώ και στο εξής, θα δούμε πως θα πάει” πρόσθεσε ο Γερμανός.

Ο Ζβέρεφ έχει ερωτευτεί την Ο2 Arena και αυτό το γήπεδο του δίνει έμπνευση, δύναμη και κίνητρο ώστε να επιστρέψει του χρόνου, έστω κι αν είναι η τελευταία χρονιά που διεξάγεται εκεί το ATP Finals.

“Η Ο2 είναι το πιο ξεχωριστό μέρος για μένα. Εδώ παίζω το καλύτερό μου τένις. Η ατμόσφαιρα εδώ, είναι εντελώς διαφορετική με ότι συναντάμε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι τόσο σπέσιαλ για εμάς. Νιώθω διαφορετικά εδώ κι αυτό το συναίσθημα θέλω να το νιώσω και του χρόνου, στο επόμενο τουρνουά” είπε χαρακτηριστικά.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Ζβέρεφ: “Παίζει απίθανο τένις ο Τιμ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα