Τρελάθηκαν με αυτά που βλέπουν και ακούν από τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Τρελάθηκαν με αυτά που βλέπουν και ακούν από το Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό και ποια πιστεύουν ότι θα είναι η συνέχεια.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειξε από το πρώτο φιλικό των ερυθρόλευκων στη Σκωτία με τη Ρέιντζερς πως φέτος όλα θα λειτουργήσουν διαφορετικά στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι παίζουν ένα σχεδόν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, πνίγοντας τους

αντιπάλους και από ατυχίες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το απόλυτο στα αποτελέσματα.

Όμως εκτός από αυτά που βλέπουν στο γήπεδο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και από τον υπόλοιπο σχεδιασμό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους και φαίνεται να είναι δίκαιος προς όλους.

Τρελάθηκαν με αυτά που βλέπουν και ακούν από τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Αυτό όμως που κάνει αισιόδοξους τους ερυθρόλευκους αλλά και τους Μαρτίνεθ και Κορδόν, για τη συνέχεια, είναι πως όλος ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει βασιστεί στο ισπανικό μοντέλο εκγύμνανσης.

Όλοι οι Ισπανοί προπονητές δουλεύουν με συγκεκριμένο τρόπο στο κομμάτι αυτό, αργώντας να ανεβάσουν φουλ ρυθμούς στις ομάδες τους, οι οποίες φορμάρονται κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Με λίγα λόγια ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει το ταβάνι του και όσα βλέπουμε έως τώρα είναι μόνο ένα μέρος αυτού που θα δούμε από τον Φεβρουάριο και μετά. Και μην ξεχνάμε πως ο Αντόνιο Κορδόν δεν έχει σταματήσει λεπτό και ετοιμάζει ήδη τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων για τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καραπαπάς: Ψάχνουμε να βρούμε αυτόν που έριξε την κροτίδα να δούμε αν είναι Ολυμπιακός – Ελαφρά ευαισθησία και μετά τα κλαμπ

Η απίστευτη ατάκα για τον Έσε

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα