Η ISOMAT ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στην Big 5 Construct South Africa

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της ISOMAT βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο stand της εταιρείας, συστήνοντας σε όλους τους επισκέπτες της διοργάνωσης τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT, με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως και με αξιοπιστία στις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών.

Στο πλαίσιο της δυναμικής της στρατηγικής εξωστρέφειας, η ISOMAT συμμετείχε

γι’ άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία στην Big 5 Construct South Africa, μία από τις δημοφιλέστερες διεθνείς εκθέσεις των κατασκευών, η οποία έλαβε χώρα στις 4 με 6 Ιουνίου, στο Gallagher Convention Centre του Γιοχάνεσμπουργκ.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της ISOMAT βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο stand της εταιρείας, συστήνοντας σε όλους τους επισκέπτες της διοργάνωσης τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT, με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως και με αξιοπιστία στις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών. Οι βιώσιμες ποιοτικές λύσεις, η ανάδειξη καινοτόμων υλικών και ο ρόλος της αρχιτεκτονικής στη διαμόρφωση φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο κτιρίων, ήταν, μεταξύ άλλων, τα κύρια θέματα συζήτησης των επαγγελματιών.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως είναι τα συστήματα στεγανοποίησης από πολυουρεθάνη ή πολυουρία, τα συστήματα κόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων & φυσικών λίθων, αλλά και των βιομηχανικών δαπέδων σε χώρους υψηλών απαιτήσεων. Επιπλέον, τις εντυπώσεις κέρδισαν οι αρχιτεκτονικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT, όπως τα διακοσμητικά μονολιθικά δάπεδα και τα συστήματα για πισίνες με όψη παραλίας (Beach-entry Pool).

Ακολουθώντας διαχρονικά μια εξωστρεφή στρατηγική, ως κομμάτι ιδιαίτερης βαρύτητας για την αναπτυξιακή της πορεία, η ISOMAT ολοκληρώνει το α’ εξάμηνο του έτους με μία ακόμα δυναμική συμμετοχή σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών, με το πρόγραμμά της να αναμένεται εξίσου πλούσιο και ενδιαφέρον για το β’ εξάμηνο.

Keywords
Αναζητήσεις
i-isomat-oloklirose-me-epitychia-ti-symmetochi-tis-stin-big-5-construct-south-africa.htm
Τυχαία Θέματα