Ο Λουτσέσκου φταίει που ο ΠΑΟΚ ήταν ακατανόητα κακός

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ακατανόητα κακός. Σε τρίτο ματς με αντίπαλο από το Big5 δεν κερδίζει. Με τον Άρη ισοπαλία στην Τούμπα, με τον Παναθηναϊκό ισοφαρίστηκε στο τέλος, αν και μάλλον δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Με την ΑΕΚ ήττα με κάτω τα χέρια.

Το εκπληκτικά κακό, είναι πως ο ΠΑΟΚ έχασε σχεδόν

με τον ίδιο τρόπο που είχε χάσει πέρυσι. Λάθος του Κοτάρσκι στη μεταβίβαση στο 1-0. Δεν πρόλαβαν οι συμπαίκτες του να μπουν στο πλάνο στην επίθεση της ΑΕΚ και μπήκε το γκολ.

Λάθος στην ανάπτυξη και το 2-0. Και στα δύο γκολ το κοινό χαρακτηριστικό είναι πως οι Πινέδα, Ελίασον ήταν μόνοι τους. Είχαν όλο τον χρόνο να κάνουν την καλύτερη δυνατή ενέργεια.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Λουτσέσκου είχε αφήσει εκτός του Κουλιεράκη. Τον παίκτη δηλαδή που μάλλον κάνει το καλύτερο build up από κάθε άλλον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Φάνηκε από την στιγμή που μπήκε ο νεαρός στόπερ μέσα. Αλλά δεν ήταν δυνατόν να φτιάξει πολλά.

Ο Λουτσέσκου το είπε και μετά το ματς πως είναι εύκολο να αναλυθεί. Όλα πήγαν χάλια. Ο ΠΑΟΚ πραγματικά ήταν πάρα πάρα πολύ κακός.

Και στην άμυνα και στην επίθεση. Εκεί ειδικά, όταν μια ομάδα κάνει την πρώτη της, ουσιαστικά, τελικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, τα λέει όλα.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει πολλά για να θέλει να λέει πως μπορεί να μείνει κοντά στους άλλους τρεις στη βαθμολογία.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα