Το «μπουμπούνισε» ο Τάσος Αρνιακός! Βροχές και καταιγίδες από την Τετάρτη (vid)

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες θα έχουμε σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας την Τετάρτη (1/11), όπως αναφέρει στην πρόγνωση του ο Τάσος Αρνιακός.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1: «Γι αύριο Τετάρτη περιμένουμε πρωινές και βραδινές ομίχλες στα δυτικά τα βόρεια και νεφώσεις. Πυκνότερες στα δυτικά με τοπικές βροχές το πρωί στο Ιόνιο και την Ήπειρο και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με εξασθένιση όμως των φαινομένων αργότερα.

Στην

υπόλοιπη χώρα περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που παροδικά θα πυκνώσουν με λίγες τοπικές βροχές στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Νοτιάδες, 4 με 5, τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, σταδιακά στα δυτικά θα γυρίσουν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς 4-5,

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, στις υπόλοιπες περιοχές, τους 26 με 27, τοπικά και 28.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες αρχικά νεφώσεις που από το απόγευμα και ειδικά το βράδυ θα πυκνώσουν. Ασθενείς μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου», είπε ο Τάσος Αρνιακός.

Δείτε παρακάτω την πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός 

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα