Το είπε ο Μπαρτζώκας: Ευκαιρία σε Μήτρου-Λονγκ – Μπιρτς ή Μπλακ χθες θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει σημάνει συναγερμό, καθώς λόγω των τραυματισμών κινδυνεύει να μείνει πίσω στη Euroleague και να χάσει το τρένο της εξάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης (24/1) στη Μαδρίτη για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα ματς με ιδιαιτερότητες, για το οποίο ο Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του μόνο τον Πετρούσεφ στη θέση «5».

Με Μιλουτίνοφ εκτός για δύο μήνες και

τον Φαλ ακόμα άλλες 2,5 εβδομάδες εκτός, τα πράγματα έχουν φτάσει στο μη περαιτέρω.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός αναζητά ψηλούς στην αγορά με αρκετά ονόματα να «παίζουν».

Παράλληλα, με αφορμή του τραυματισμού και του Γκος, ο Έλληνας κόουτς επισήμανε ότι θα πάρουν αρκετοί παίκτες ευκαιρία. Αυτό σημαίνει ότι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ολυμπιακός: Δύο παλιοί γνωστοί και το… άγνωστο

Για την ενίσχυση στους ψηλούς, ο Ολυμπιακός πληρώνει αμαρτίες καλοκαιριού, όταν η δυναμική των Φαλ-Μιλουτίνοφ τύφλωσε από υπεροψία άπαντες στην ομάδα.

Να όμως που η πραγματικότητα έρχεται να προσφέρει ένα γερό ταρακούνημα και υποχρεώνει την ομάδα του Πειραιά να αγοράσει παίκτη, πληρώνοντας και λίγο παραπάνω απ’όσο κανονικά θα μπορούσε να πληρώσει, αν είχε το τρίτο σέντερ στο ρόστερ από την αρχή της σεζόν.

Στο μενού, προς ώρας, υπάρχουν τρεις επιλογές. Δύο παλιοί γνώριμοι και ένα ελκυστικό… άγνωστο.

Στους γνωστούς, τα ονόματα είναι τον Μπιρτς/Μπλακ. Αμφότεροι, γνώστες της πραγματικότητας, δεν θα χρειαστούν καν χρόνο προσαρμογής. Έρχονται στις 27/1 που λέει ο λόγος και παίζουν ακόμα και με Άλμπα στο Σ.Ε.Φ.

Ο Μπιρτς, που έχει και γυναίκα Ελληνίδα και ενδέχεται να πιέσει για να έρθει στον Ολυμπιακό, ίσως να φαντάζει ως η ιδανική λύση.

Ο Μπλακ, μέλος της περσινής ομάδας που έφτασε στον τελικό, ίσως να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με το κλαμπ. Πάντως, στο παρκέ είναι τεφαρίκι και μια κοψιά σέντερ που έδειξε ο Πετρούσεφ ότι λείπει από τον Ολυμπιακό.

Τέλος, έχουμε τον Τζον Εγκμπούνου. Ο 30χρονος Νιγηριανός σέντερ της Βιλερμπάν δεν έχει κάποια αξίωση στη σεζόν της Euroleague και δεδομένα θα πετούσε τη σκούφια του για να έρθει στους νταμπλούχους Ελλάδος. Επίσης μια καλή περίπτωση που όμως δεν γνωρίζουμε πως θα ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες.

Το βέβαιον; Ο Ολυμπιακός θέλει σέντερ… χθες!

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα