Άλλη μία «μαύρη» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Άλλη μία «μαύρη» σελίδα γράφτηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την γνωστοποίηση της επίθεσης στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, αυτή έλαβε χώρα στις 20 Ιανουαρίου έξω από το σπίτι όπου διαμένουν, ενώ φυσικά η Ομοσπονδία την καταδίκασε.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής

Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν “αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο”.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

Εν συνεχεία αυτής της ενημέρωσης, ακολούθησαν ανακοινώσεις από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πρώτη πήρε θέση η Ένωση, τονίζοντας ότι «η πραγματική εγκληματική οργάνωση έδειξε ξανά πως δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό».

Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ, που σημείωσε πως «η νίκη επί του υπόκοσμου του παραποδοσφαίρου είναι υποχρέωση όλων μας».

Μετά, ο Παναθηναϊκός σχολίασε πως πρέπει, «να διαλευκανθεί άμεσα η επίθεση».

O Ολυμπιακός ανέφερε ότι οφείλεται, «να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους λαθρέμπορους, τους στοιχηματζήδες και…».

Tέλος ο ‘Αρης τόνισε πως πρέπει, «Να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα