Στέφανος Καπίνο: Αυτό που του έλειπε και το κομβικό καλοκαίρι

23:48 1/2/2021 - Πηγή: Sportime
Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι να είσαι ο δεύτερος τερματοφύλακας. Ο Στέφανος Καπίνο στη Βέρντερ Βρέμης το βίωσε αυτό. Ο Γίρι Παβλένκα δεν έβγαινε από την ενδεκάδα ούτε… γι’ αστείο από την ενδεκάδα με αποτέλεσμα ο Έλληνας διεθνής κίπερ να πρέπει να κάνει υπομονή.

Κάποια στιγμή, βέβαια, εξαντλείται και αυτή. Έτσι ήρθε ο δανεισμός του στην Σαντχάουζεν. Στο ντεμπούτο του με την Μπόχουμ ο Στέφανος Καπίνο αναδείχτηκε MVP, ενώ στο τελευταίο ματς με τη Νυρεμβέργη κράτησε

απαραβίαστη την εστία του. Τρία σερί ματς βασικός, αυτό δηλαδή που του έλειπε. Να πάει κάπου να πάρει ματς ήθελε και με αυτό το σκεπτικό έγινε η συγκεκριμένη κίνηση.

Παρεμπιπτόντως, ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες ομάδες αυτό το χρονικό διάστημα. Ντάρμσταντ και Ζανκτ Πάουλο επίσης χτύπησαν την πόρτα της Βέρντερ Βρέμης, ενώ πρόταση υπήρξε και από ολλανδική ομάδα. Δεν ήθελαν, όμως, από τη Βέρντερ να τον αφήσουν να πάει εκτός Γερμανίας και αυτή απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τον πιστεύουν αρκετά εκεί και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Φρανκ Μπάουμαν, όταν ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στη Σαντχάουζεν. Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ είχε δηλώσει τότε: «Ο Καπίνο γινόταν όλο και πιο ανυπόμονος επειδή δεν έπαιζε. Με τον δανεισμό στην Σαντχάουζεν, βρέθηκε μία λύση και για τις δύο πλευρές. Εξακολουθούμε να τον έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση και μας δικαιώνει σε κάθε προπόνηση, στα φιλικά και στα λίγα επίσημα ματς που έπαιξε. Ακόμα πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει ο Νο1 κάποτε εδώ».

Η τελευταία ατάκα είναι και το… κλειδί. Το καλοκαίρι θα γίνει -για άλλη μία φορά- η προσπάθεια να πουληθεί ο Παβλένκα. Εάν αυτή τη φορά ο Τσέχος πάρει μεταγραφή, ο Καπίνο θα καλύψει το κενό του και θα ανταμειφθεί για την υπομονή που έδειχνε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Εάν, όμως, δεν συμβεί αυτό, είναι πολύ πιθανό να ψαχτεί για άλλες πολιτείες. Ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν. Έως τότε, πάντως, θα αγωνίζεται σερί ματς, κάτι που του είχε λείψει τα τελευταία χρόνια.



Το άρθρο Στέφανος Καπίνο: Αυτό που του έλειπε και το κομβικό καλοκαίρι εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα