Στέφανος Χίος: Έδωσε τρία ονόματα στις Αρχές!

20:16 8/8/2020 - Πηγή: Sportime
Η απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου απασχολεί έντονα τις Αρχές, που προσπαθούν να ξεδιπλώσουν το… κουβάρι.

Ο Στέφανος Χίος έχει προσκομίσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του και έχει μιλήσει για τις απειλές που δεχόταν προσπαθώντας να βοηθήσει στις έρευνες που συνεχίζονται.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ο γνωστός δημοσιογράφος εκτός από τη συνάντηση που είχε με γνωστό δικηγόρο μια μέρα πριν την επίθεση μίλησε στις αρχές

και για 3 πρόσωπα που στο παρελθόν τον είχαν απειλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Χίος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας – Έριξε «βόμβες»

Η πρώτη περίπτωση αφορά –σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας- σε απόστρατο στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος φέρεται ότι απείλησε πρόσφατα τον δημοσιογράφο και να του είπε ότι «Θα τον σκοτώσει και θα πάει αυτός στη φυλακή και εγώ στο χώμα» έπειτα από δημοσίευμα του «Μακελειού» και του αστυνομικού συντάκτη του.

Η δεύτερη αφορά σε τηλεφωνικές απειλές από απότακτο αστυνομικό, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στη δικογραφία με τους φερόμενους ως επίορκους αστυνομικούς.

Τέλος, η τρίτη αφορά πρόσωπο του εξτρεμιστικού χώρου.Το άρθρο Στέφανος Χίος: Έδωσε τρία ονόματα στις Αρχές! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα