Παναθηναϊκός : Στην τελική ευθεία για Πιέρ Τζάκσον

18:37 8/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Οι Πράσινοι μετά την απόκτηση του Άαρον Ουάιτ, κινούνται δυνατά και για τον βασικό τους πλέι μέικερ.
Ο λόγος για τον Πιέρ Τζάκσον, με τον οποίο είναι σε συνεχή επαφή, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε καλό σημείο και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παίκτης του Τριφυλλιού.

Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ (μετα βίας 1,80μ) αλλά υπερταλαντούχος σκόρερ, αναζητούσε εξ αρχής τον τρόπο για

να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και όλα δείχνουν πως θα γίνει ο αθλητής, στον οποίο θα δοθούν τα κλειδιά από τον Γιώργο Βόβορα για την επόμενη -τουλάχιστον- σεζόν.

Διαθέτει σχετικά μικρή εμπειρία από Ευρώπη αν και έχει παίξει σε Φενέρμπαχτσε (2014 τραυματίστηκε και αποχώρησε), Τσεντεβίτα (2016) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2017/18), ενώ την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε στη G-League με τη φανέλα των Σάουθ Μπέι Λέικερς όντας συμπαίκτης του Κώστα Αντετοκούνμπο, μετρώντας 20.8 πόντους (με 39.9% στα τρίποντα), 3.8 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 3.2 λάθη ανά 35.9′ συμμετοχής.

Παρότι ικανός σκόρερ, έχει φανερό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, με τον Γιώργο Βόβορα, εφόσον κλείσει στον Παναθηναϊκό, να αναζητά τρόπο για να μπορέσει να καλύψει την συγκεκριμένη αδυναμία του. Σε περίπτωση που υπάρξει τελική συμφωνία, οι Πράσινοι ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν αφήνοντα ένα μικρό παραθυράκι για την απόκτηση ενός ακόμα πλέι μέικερ.

Δείτε τον εν δράσει:

Keywords
Τυχαία Θέματα