ΟΦΗ – Οργανωμένοι: Στήριξη σε Μπούση – «Μακριά απ’ την ομάδα τα λαμόγια!»

18:56 8/8/2020 - Πηγή: Sportime
Τη στήριξή τους στον Μιχάλη Μπούση εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, οι οπαδοί του ΟΦΗ μέσω μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης εξαπολύουν επίθεση σε 3-4, που όπως λένε «άφησαν το καβούκι τους ύστερα από μακροχρόνιο εγκλεισμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεφύτρωσαν οι μαϊντανοί»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας, που μας βρίσκει αντίθετους, ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, εμφανίστηκαν

και επίσημα με τη πρώτη “βροχή” χθές το βράδυ οι “χοχλιοί”αφήνοντας το καβούκι τους ύστερα αποόμακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

“Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι”, όχι πολλοί, 3-4 στον αριθμό!!Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα,και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς “προέδρους”, παράγοντες και συμβούλους. Ποιοί καλείτε; Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσαμπα είσοδο στο γήπεδο? Ποιούς καλείτε;; Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους? Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας?? Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε. Μακριά απ την ομάδα λαμόγια!!! Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος. Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση, όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν. Αυτό κάναμε και σήμερα γιατί είμαστε παρών! Εσείς μαϊντανοι που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρείτε ξαφνικά μπροστά σας!!!

Υ.Γ: Τη Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club
Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος
Αρχάνες club
OFI Germany fans
OFI UK»

Το άρθρο ΟΦΗ – Οργανωμένοι: Στήριξη σε Μπούση – «Μακριά απ’ την ομάδα τα λαμόγια!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα