Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που πόσταρε «σπάει ταμεία»

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραμένει μία εντυπωσιακή και λαμπερή γυναικά, ενώ βρίσκεται πλέον στο 40ο έτος της ηλικίας της. Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρεί τη λάμψη της, ακόμα και στα 40! Το πρόσωπό της παραμένει αψεγάδιαστο χωρίς ίχνος

μακιγιάζ και φίλτρα…

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ απέδειξε πως δεν χρειάζεται κανένα φίλτρο για να παραμείνει φανταχτερή!

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα βιώνει δύσκολες στιγμές, αφού όπως μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η μητέρα της δίνει μια γενναία μάχη με τη λευχαιμία και είναι συνέχεια στο πλευρό της.

Η ίδια ανέφερε ότι από τον περασμένο Νοέμβριο η μαμά της, η κυρία Μίνα δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Βρίσκεται στο πλευρό της μαμάς της και είναι συνεχώς στη Θεσσαλονίκη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει αυτή την περιπέτεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε να αποκαλύψει τι περνά εκείνη και η οικογένειά της.

Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε η ίδια μετά το τέλος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Τα μηνύματα που έλαβε από τον κόσμο αμέσως μετά ήταν πολλά και τη γέμισαν με αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

Σίσσυ Χρηστίδου – Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβασε στα social media

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε επίσης: 

Super League: Τα «αποκαλυπτήρια» της νέας εντυπωσιακής μπάλας (pic)

Έλλη Κοκκίνου: Η ελληνίδα… JLO έγινε 51 και είναι πιο σέξι από ποτέ! (Pic)

Ελεονώρα Μελέτη – MEGA: Οι συνεργάτες και ο νέος τίτλος της εκπομπής της

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα