Ρώσοι: Προσοχή! Αν πλησιάσει πάλι το Oruc Reis θα το βυθίσουν οι Έλληνες

Ρώσοι: Στην πιθανότητα μίας έντονης αντίδρασης από πλευράς της Ελλάδας αν πλησιάσει ξανά το Oruc Reis το Καστελόριζο, αναφέρεται το ρωσικό PolitRussia.

Οι Ρώσοι επικαλούνται το PledgeTimes συμφωνα με το οποίο «πιθανότατα, εάν τα τουρκικά πλοία εισέλθουν ξανά στην αμφισβητούμενη περιοχή, θα αντιμετωπίσουν έντονη αντίσταση από την Ελλάδα».

Ρώσοι: Έτσι έδιωξε η ελληνική φρεγάτα το Oruc Reis από το Καστελόριζο – Θα το βύθιζε

Μάλιστα, οι Ρώσοι

υποστηρίζουν πως στην σύγκρουση αυτή θα τεθούν αντιμέτωπα δύο ρωσικά όπλα, που κατέχουν οι δύο πλευρές. Οι ελληνικοί S-300 θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους τουρκικούς S-400.

Η Ρωσία μπαίνει στο παιχνίδι: Οι S-300 της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία

Ειδική αναφορά γίνεται στην αναβάθμιση των ελληνικών S-300 σε επίπεδο S-400 καθώς και στην δοκιμή του αντιπυραυλικού συστήματος από την Ελλάδα σε λίγες μέρες.

Η διάθεση της Ελλάδας για φουλ επίθεση αν πλησιάσει ξανά το Oruc Reis φάνηκε και από το γεγονός πως κατά την πρόσφατη προσέγγιση του τουρκικού ερευνητικού στη Μεγίστη, οι Τούρκοι έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μία ελληνική φρεγάτα είχε πάρει θέση μάχης απέναντί τους, μόλις στο ένα μίλι απόσταση.

Οι επιδέξιοι χειρισμοί του Έλληνα κυβερνήτη αιφνιδίασαν τους Τούρκους κυβερνήτες όχι μόνο του Oruc Reis αλλά και των δύο πολεμικών πλοίων που το συνόδευαν, στα οποία η ελληνική φρεγάτα βρέθηκε ακριβώς από πίσω.

Το άρθρο Ρώσοι: Προσοχή! Αν πλησιάσει πάλι το Oruc Reis θα το βυθίσουν οι Έλληνες εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα