Στοίχημα Προγνωστικά 1/11 Μανωλίδης: Το ντέρμπι στη Γιουνάιτεντ, ξυπνά η Λεβερκούζεν!

Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια της Κυριακής (1/11/2020). Αγγλία και Γερμανία είναι όπως πάντα η βάση στο σημερινό μας παιχνίδι.Απολογισμός

Πέρασε καιρός από την τελευταία στήλη. Δεν έχει και πολύ νόημα να κάνουμε κουβέντα. Η κάβα μας είχε φτάσει πάνω από τις 100 μονάδες. Πλέον είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή.  Κανένα πρόβλημα ασφαλώς.

Στοίχημα Προγνωστικά 1/11 Μανωλίδης

Εκκίνηση από το αγγλικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ.

Αναιμική και νωθρή στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι η ομάδα του Σόλσκιερ. Λίγα πράγματα. Γι’ αυτό και έμεινε στο 0-0. Μικρό το κακό από τη στιγμή που μέσα στην εβδομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε να… ισιώνει ξανά.

Επικράτησε 5-0 της Λειψίας και έκανε άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχει πάρει και νίκη μέσα στο Παρίσι, κόντρα στην Παρί. Ο Σόλσκιερ κατάφερε μάλιστα να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες. Την ίδια πολυτέλεια είχε βέβαια και ο Μίκελ Αρτέτα. Ο άσος από μόνος του είναι κάτι παραπάνω από επαρκής. Παίζεται στο 2,08 από το pamestoixima.gr .

Ποντάρισμα θα πάρει και η Τότεναμ. Δεν είναι εύκολο το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον, ωστόσο η ομάδα του Μουρίνιο στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της είναι αξιόπιστη. Κι ας την έχουμε δει δύο φορές να ισοφαρίζεται στο τέλος σε εντός έδρας παιχνίδια. Η εικόνα της πείθει, τα αποτελέσματα όχι ακόμα, αλλά δεν είναι άσχημα κι αυτά. Ο συνδυαστικός άσος με over 1,5 τιμάται 1,96. Παίζεται ασυζητητί.

Η ώρα της Λεβερκούζεν…

Το κυνηγά, το ψάχνει, ένα καλό παιχνίδι μακριά από το γήπεδό της. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο για τη Λεβερκούζεν να περάσει από το Φράιμπουργκ. Παρότι τα τελευταία χρόνια βρίσκει τον τρόπο και το καταφέρνει. Της ταιριάζει της Μπάγερ στο συγκεκριμένο αντάμωμα, θα βρει τους χώρους να χτυπήσει και να κάνει το παιχνίδι της. Στο 2,06 το διπλό από τη Novibet.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους betarades

Επιλογές προηγούμενης στήλης

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ   2          3,04    20 μονάδες    -20
ΛΕΣΤΕΡ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ          1          2,04    25 μονάδες    -25
ΣΑΛΚΕ – ΟΥΝΙΟΝ      1          2,90    15 μονάδες    -15
ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ         1 DNB 2,30 15 μονάδες       15

Νέες επιλογές

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ     1          2,08    25 μονάδες
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ      1 + OVER 1,5 1,96    15 μονάδες
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ    2          2,06    20 μονάδες

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:  60 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 75 μονάδες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 15
ΚΕΡΔΟΣ / ΖΗΜΙΑ: -60 μονάδες
ΚΑΒΑ: +28,75

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

Το άρθρο Στοίχημα Προγνωστικά 1/11 Μανωλίδης: Το ντέρμπι στη Γιουνάιτεντ, ξυπνά η Λεβερκούζεν! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα