Ο Γιακουμάκης «κάνει» θόρυβο στην Eredivisie (Vids)

13:04 1/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Όταν μετακόμισε στην Ολλανδία και την άσημη Φέλνο, ούτε ο ίδιος ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν φανταζόταν πιθανώς αυτά που έχει πετύχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie με έξι γκολ, έχει πετύχει άλλα δύο στο Κύπελλο και με οκτώ γκολ συνολικά σε ισάριθμα ματς, έχει

ήδη τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Δείχνοντας ξεκάθαρα πως η Φένλο είναι απλά το σκαλοπάτι για κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ο 25χρονος επιθετικός έκανε το άλμα στην καριέρα του το 2017, όταν πήρε μεταγραφή από τον Πλατανιά για την ΑΕΚ. Έμεινε μια για πάντα στην ιστορία της ομάδας για το γκολ που πέτυχε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δυστυχώς για εκείνον, έμεινε εκεί, χωρίς να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Ακολούθησαν δύο δανεισμοί σε Ελλάδα (ΟΦΗ) και εξωτερικό (Γκόρνικ) μέχρι να έρθει το ενδιαφέρον της Φένλο στην οποία τελικά η Ένωση τον πούλησε το καλοκαίρι αντί 200 χιλ. ευρώ περίπου, συν ένα ποσό μεταπώλησης.

Κι εκεί απ’ ότι φαίνεται το κοντέρ μηδένισε κι άρχισε να γράφει ξανά από την αρχή. Στο πρώτο του κιόλας ματς, ο Γιακουμάκης συστήθηκε με χατ τρικ κόντρα στην Έμμεν και άρχισε να δικαιώνει την προτροπή της νέας του ομάδας, η οποία στο βίντεο της παρουσίασής του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «Να θυμάστε αυτό το όνομα. Είναι o Γιώργος Γιακουμάκης».

Remember the name…
It’s

Keywords
Τυχαία Θέματα