Πιτίνο: «Να παίξουμε σαν τους Σπαρτιάτες»

01:47 4/3/2020 - Πηγή: Sportime

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter ο Ρικ Πιτίνο λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε κακή κατάσταση, έχασαν για πέμπτη φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στη Euroleague και πλέον καλούνται να ξυπνήσουν ώστε να

μη χύσουν την καρδάρα με το γάλα. Το πρόγραμμά τους δεν είναι εύκολο και το επόμενο ματς είναι αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (5/3).

Ο Πιτίνο έγραψε το ακόλουθο εν όψει και της συνέχειας: «2.500 χρόνια πριν γιορτάσαμε την μάχη των Θερμοπυλών από τους Σπαρτιάτες. Δίνουμε τα εύσημα στους αντιπάλους μας για το αποψινό, αλλά ήρθε η ώρα για το δύσκολο πρόγραμμα μας να παίξουμε σαν τους Σπαρτιάτες. Η ιστορία μας δινει μαθήματα. Ήρθε η ώρα».

2500 years ago we celebrated the epic Battle of Thermopylae by the Spartans! We give credit to our opponents for their victory tonight, but it’s time with our difficult schedule to play like the the Warriors of Sparta. History teaches many lessons. It’s time!

— Rick Pitino (@RealPitino) March 3, 2020

The post Πιτίνο: «Να παίξουμε σαν τους Σπαρτιάτες» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα