MasterChef 4: Δικαίωση, αποχώρησε ο Ιορδάνης (vids)

00:55 4/3/2020 - Πηγή: Sportime

Το ταξίδι στο MasterChef 4 ολοκληρώθηκε για τον Ιορδάνη, ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής. Απόλυτη δικαίωση για το spoiler του Sportime.gr, που από νωρίς σας είχε ενημερώσει για την αποχώρηση της Τρίτης (3/3).

Ο Ιορδάνης δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα και μάλιστα το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές ήταν άθλιο! Όπως είπε ο σεφ Κουτσόπουλος το κρέας που τους σέρβιρε ήταν ωμό!

Οι δύο χειρότερες προσπάθειεςανήκαν στην Ηλιάνα και τον Τζόρνταν (Ιορδάνης).

«Καλώς

ή κακώς ένας θα αποχωρήσει. Ένας θα σωθεί με μια κακή προσπάθεια, επειδή υπήρχε και η χειρότερη. Αυτός που σέρβιρε αυτό το ωμό κομμάτι για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν είναι αυτός που δε θέλει να βρίσκεται εδώ μαζί μας. Εγώ σε αυτό καταλήγω. Αυτό το κρέας το σέρβιρε ο Ιορδάνης», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Έχω μια άλφα αδυναμία στα κρέατα. Το παραδέχομαι. Είναι απαράδεκτο, δε δικαιολογείται ότι έχω δώσει αυτό το πιάτο», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζόρνταν μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.



Η Ηλιάνα ναι μεν σώθηκε, ωστόσο δεν χάρηκαν πολλοί που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef 4 κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζει η Μάρλεν “το μόνο που κάνει είναι να μας ανακατεύει”.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο:



Ενώ η πολυπόθητη κάρτα ασυλίας πήγε στον Ιωάννη, ο οποίος θα είναι και ο ένας αρχηγός της ομαδικής ασυλίας, που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (4/3):



View this post on Instagram

Και όλο λιγοστεύουν… ⠀ Με την αποχώρηση του Ιορδάνη, 18 συνεχίζουν στο #MasterChefGR! ⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 3, 2020 at 1:07pm PST

The post MasterChef 4: Δικαίωση, αποχώρησε ο Ιορδάνης (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα