Γουλβς: Σφίγγει τα δόντια ο Τραορέ, δεν θέλει να κάνει επέμβαση

23:31 3/3/2020 - Πηγή: Sportime

Είναι το θέμα των ημερών για τη Γουλβς ο νέος τραυματισμός του Αντάμα Τραορέ. Ο Ισπανός εξτρέμ απέναντι στην Τότεναμ έβγαλε τον ώμο του για τρίτη φορά στα τελευταία 16 ματς!

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν θέλει να κάνει τώρα χειρουργείο γιατί έτσι η σεζόν για εκείνον πιθανότατα θα τελείωνε. Το καλοκαίρι υπάρχει το Euro

2020 και ο στόχος του είναι να βρίσκεται με την Ισπανία στα τελικά.

Στη Γουλβς υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Τραορέ θα μπορεί να παίξει στο ματς του Σαββάτου (7/3) κόντρα στη Μπράιτον. Σε περίπτωση που τα καταφέρει, αυτομάτως θα μπορεί να αγωνιστεί και με τον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνει, πάντως, κανείς πως στο 100% δεν γίνεται να είναι μέχρι να υποβληθεί σε επέμβαση.

Για τους «λύκους» τα ματς που απομένουν είναι κομβικά. Θεωρούν πως έχουν το πακέτο για να διακριθούν στο Europa League, ενώ την ίδια στιγμή κυνηγούν ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Στην Premier League βρίσκονται στο -3 από την τέταρτη Τσέλσι, ενώ την ίδια στιγμή είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο τιμωρίας της Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA λόγω Financial Fair Play.

Για τον Τραορέ η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία για να κάνει το παραπάνω βήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του και ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της. Από τα δικά της τμήματα υποδομής ξεκίνησε άλλωστε.

The post Γουλβς: Σφίγγει τα δόντια ο Τραορέ, δεν θέλει να κάνει επέμβαση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα