ΠΑΟΚ μεταγραφές 7/6: «Ταύρος» ο Ροντρίγκο-Πότε ανακοινώνεται

19:21 7/6/2019 - Πηγή: Sportime

ΠΑΟΚ μεταγραφές 7/6: Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ροντρίγκο Σοάρες για τον ΠΑΟΚ αφού ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνησή του στον Δικέφαλο.

Σήμερα

ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην πορτογαλική Άβες τη σεζόν που πέρασε, πέρασε όλα τα ιατρικά τεστ με επιτυχία και ουσιαστικά μένει πλέον μόνο η ανακοίνωση από πλευράς «ασπρόμαυρων» ώστε η απόκτησή του να πάρει επίσημη μορφή.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει αύριο (Σάββατο 8/6) αφού τότε θα ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Έτσι, ο Ροντρίγκο θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2019-2020…

ΠΑΟΚ μεταγραφές 7/6

Μετά την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες ο ΠΑΟΚ «κλείνει» τις θέσεις των ακραίων αμυντικών του ενόψει της νέας σεζόν αφού δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μπακ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει και αυτός αριστερά με την ίδια ευκολία που αγωνίζεται στα δεξιά.

Επίσης, στους νταμπλούχους πιστεύουν πολύ στον Δημήτρη Γιαννούλη. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θεωρούν ότι με προετοιμασία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και περισσότερα ματς στα πόδια του θα είναι ακόμα πιο δυνατός τη νέα σεζόν, προσφέροντας πολλά στους Θεσσαλονικείς. Ακόμη ένα «στοίχημα» για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι να ανεβάσουν τις ποδοσφαιρικές μετοχές του Κατερινιώτη άσου, ο οποίος έχει ανοδική πορεία στην καριέρα του.

Στη θέση του αριστερού μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αν χρειαστεί ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται να επιστρέψει τον Νοέμβριο σε αγωνιστική δράση.

Με την προσθήκη του Ροντρίγκο, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δίνει σημαντική βοήθεια στον Μάτος που θα παίρνει ανάσες ενώ ο άσος που προέρχεται από το πορτογαλικό πρωτάθλημα μπορεί να αγωνιστεί και στα εξτρέμ αφού πρόκειται για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή.

The post ΠΑΟΚ μεταγραφές 7/6: «Ταύρος» ο Ροντρίγκο-Πότε ανακοινώνεται appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα