O παίκτης που απομακρύνει τον Εντουάρντο από τον Ολυμπιακό

Ο Εντουάρντο Ενρίκε της Μπελενένσες είναι ένας από τους μέσους που ενδιαφέρουν τον Πέδρο Μάρτινς για τη θωράκιση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να έχουν προχωρήσει εδώ και καιρό σε επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στην Ιντερνασιονάλ η οποία τον παραχώρησε δανεικό στην Μπελενένσες, με οψιόν αγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ. Η Σπόρτινγκ πίεσε την Μπελενένσες για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών και κάπου εκεί προσέκρουσε με τη διάθεση του
Ολυμπιακού να ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή.

Η Σπόρτινγκ όμως έχει πάρει σαφές προβάδισμα, καθώς εκτός από τον Εντουάρντο ενδιαφέρεται για ακόμα έναν παίκτη της Ιντερνασιονάλ, τον Γκουστάβο Φεραρέις. Πρόκειται για έναν 23χρονο μέσο, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός τρεις συνεχόμενες σεζόν και απ' ό,τι φαίνεται ενδιαφέρει τους "αλβιβλέρντε". Αν όντως θέλουν να επενδύσουν αγωνιστικά στον Φεραρέις ή αν πρόκειται για ένα μεταγραφικό τέχνασμα για να κερδίσουν την υπογραφή του πολυπόθητου Εντουάρντο, θα φανεί άμεσα.

Πάντως οι κερδισμένες της υπόθεσης είναι η Ιντερνασιονάλ (που θα πληρωθεί και για τους δύο παίκτες) και η Μπελενένσες, που θα ενεργοποιήσει την οψιόν του Εντουάρντο (3 εκ. ευρώ) και στη συνέχεια θα διαπραγματευτεί εκ νέου την τιμή του με τη Σπόρτινγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα