Φέντερερ για Ναδάλ: “Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν!” – VIDEO

19:21 7/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ράφα Ναδάλ στο χώμα ο Ρότζερ Φέντερερ που παραδέχτηκε πως δεν βρήκε τις λύσεις κόντρα στο τέλειο παιχνίδι του Ισπανού θρύλου!

“Κύριος” όταν κερδίζει, “κύριος” και στην ήττα!

Ο τεράστιος Ρότζερ Φέντερερ έδωσε ρεσιτάλ δηλώσεων μετά την straight sets ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός πλέκοντας το εγκώμιο του καλού του φίλου και μεγάλου του αντίζηλου στο χώμα!

“Σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα με τον τρόπο που αμύνεται και επιτίθεται στο χώμα. Δεν υπάρχει

κανείς άλλος που να τον πλησιάζει καν. Δεν μπορώ καν να προπονηθώ με κάποιον που να του μοιάζει ώστε να είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος! Το σκεφτόμουν αυτό μέσα στο ματς” ανέφερε αρχικά ο Φέντερερ.

“Είναι απίστευτος ο τρόπος που αμύνεται τόσο βαθιά και ξαφνικά τον βλέπεις στη βασική γραμμή έτοιμο να επιτεθεί” πρόσθεσε.

Παρά την ήττα θεωρεί, και είναι η αλήθεια, ότι στα δύο πρώτα σετ έπαιξε καλά.

“Μέσα σε συνθήκες αέρα, όλα είναι πιθανά. Δεν έπαιξα άσχημα στα δύο πρώτα σετ. Η διαφορά κρίθηκε στο ένα passing shot στο ένα παραπάνω χτύπημα. Εκεί ο Ράφα τα κατάφερε. Ξάφνιασα τον εαυτό μου τόσο με την παρουσία του στα ημιτελικά όσο και με την απόδοση κόντρα στον Ράφα” συνόψισε ο “Βασιλιάς”.

“Σίγουρα, απόλαυσα την επιστροφή μου στο Ρολάν Γκαρός και το χώμα γενικότερα και είναι πιθανόν να είμαι εδώ σε έναν χρόνο!” κατέληξε ο Φέντερερ που αποχαιρετά την καλή του παρουσία στη χωμάτινη περίοδο με ψηλά το κεφάλι!

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ για Ναδάλ: “Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα