ΠΑΟΚ για Γκος: «Είμαστε περήφανοι» (pic)

Ο Φιλ Γκος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον υπηρετεί το μπάσκετ από άλλο πόστο. Ο Αμερικανός είναι assistant στην αναπτυξιακή ομάδα των Γουίζαρντς και ο ΠΑΟΚ μέσα από τα social media έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρώην παίκτη του. 

Ο Γκος είναι και επίσημα μέλος του προπονητικού team των Capital

City Go-Go, που αγωνίζεται στην G-League και ο «Δικέφαλος» του Βορρά μέσα από τους επίσημους του λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης έστειλε τα συγχαρητήρια του στον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Φιλ Γκος και αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ως βοηθός προπονητή στους Capital City Go-Go στη G- League τη θυγατρική ομάδα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ότι καλύτερο Φιλ! Ήταν τιμή μας να σε έχουμε στην ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας σου!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We are very proud of our guy @philg32 and the new chapter in his career, as an assistant coach in the @capitalcitygogo of the @nbagleague the affiliate team of @washwizards All the best Phil! It was an honor to have you in our team, in the last two years of your career! #PAOK #blackandwhite #paokfamily #oncepaokalwayspaok #philgoss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις 3 Οκτ, 2019 στις 7:14 πμ PDT

The post ΠΑΟΚ για Γκος: «Είμαστε περήφανοι» (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα