ΑΕΚ: Παράταση για τα διαρκείας και νέα προσφορά για τους φοιτητές

Η αυξημένη κίνηση των τελευταίων ημερών για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ «ανάγκασε» την Ένωση να δώσει παράταση μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. 

Όχι μόνο αυτό, αλλά η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια προσφορά για τους φοιτητές και σπουδαστές οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν

το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν στην Basket League και το Champions League στην τιμή των 50 ευρώ.

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες: 

«H AEK BC ανακοινώνει, ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εισιτηρίων Διαρκείας της περιόδου 2019-2020, τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισε να παρατείνει τη διάθεσή τους.

Εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται σήμερα, έως 18:00, και κατόπιν από Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως  Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Επίσης, η ΑΕΚ BC αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα προσφορά για τους οπαδούς της Ομάδας, που είναι φοιτητές-σπουδαστές, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν το «Διαρκείας» τους ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Τμήμα Εισιτηρίων, είσοδος Press, από 10:00 έως 18:00), στην τιμή των 50 ευρώ, από 7 έως 14 Οκτωβρίου. Αυτονόητο είναι, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να καταθέσουν φοιτητική-σπουδαστική ταυτότητα (pass) ή μία βεβαίωση σπουδών. Οι φοιτητές-σπουδαστές θα πρέπει να παρίστανται αυτοπροσώπως για την παραπάνω διαδικασία.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ«.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας και νέα προσφορά για τους οπαδούς της Ομάδας, που είναι φοιτητές-σπουδαστές, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν το «Διαρκείας» τους ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της #ΑΕΚBC στην τιμή των 50 ευρώ, από 7 έως 14 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο link του bio #AEKBC #FollowTheQueen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc) στις 3 Οκτ, 2019 στις 6:53 πμ PDT

The post ΑΕΚ: Παράταση για τα διαρκείας και νέα προσφορά για τους φοιτητές appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα