Η «ελεύθερη πτώση της Τότεναμ, πότε θα τελειώσει;

Η εκκωφαντική ήττα με 7-2 από την Μπάγερν Μονάχου, σημαίνει ότι καμία ομάδα της Premier League δεν έχει χάσει περισσότερα παιχνίδια από την Τότεναμ το 2019.
Ένα δύσκολο ημερολογιακό έτος έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το ξεκάθαρα καλό ξεκίνημα της περασμένη σεζόν, όταν κέρδισε τα 15 από τα 20 πρώτα παιχνίδια της Premier League.

Η αλλαγή του έτους έχει «αποκαλύψει» μια δραματική κάμψη για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με έναν καταστροφικό απολογισμό 16 ηττών

Τα πράγματα κατέληξαν έτσι άσχημα, αλλά υπήρχε και μία αρχή. Αυτή ήταν η ήττα της 13ης Ιανουαρίου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Ακολούθησαν 2 νοκ άουτ, από το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας το επόμενο δεκαπενθήμερο.
Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο ηττήθηκε δύο φορές πριν από την άφιξη τεσσάρων ηττών τον Απρίλιο, παρόλο που στην Ευρώπη συνέχιζε εντυπωσιακά.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΤΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ MEΣΑ ΣTO 2019

Μια πληθώρα ομάδων κατόρθωσε να κερδίσει τους Σπερς καθώς η σεζόν έφτανε στο τέλος, από τις ημέρες των εκτός έδρας αγώνων στο Μάντσεστερ και στο Λίβερπουλ, μέχρι τα εντός έδρας παιχνίδια με Άγιαξ και Γουέστ Χαμ.
Οι Λονδρέζοι κατάφεραν τελικά να τερματίσουν τέταρτοι και να φτάσουν με εντυπωσιακό τρόπο μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλά τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν πολύ μετά το καλοκαίρι. Η Νιούκαστλ, η Λέστερ και η Κόλτσεστερ, όλες ζήτησαν και πήραν νίκες επί της Τότεναμ, την ώρα που ο Ποτσετίνο άρχισε να νιώθει την πίεση.

Ένα ρεκόρ τριών νικών, τριών ισοπαλιών και τεσσάρων ηττών στο ξεκίνημα της περιόδου 2019-2020, δεν είναι καθόλου καλός απολογισμός για μια φιλόδοξη ομάδα.
Θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας του Σαββάτου, με την Τότεναμ να ταξιδεύει στο Μπράιτον, την άλλη ομάδα της Premier League, με 16 ήττες μέσα στο 2019.

Το συγκρότημα του Γκρέιαμ Πότερ απέτυχε να κερδίσει μετά την πρώτη αγωνιστική, οπότε στο ενδεχόμενο νέας ήττας της Τότεναμ, θα συζητούσαμε πια για επικίνδυνους κλυδωνισμούς στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα