ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντόουγκλας-Σβιντέρσκι η προπόνηση

Με τον Ντόουγκλας να παραμένει στα «πιτς» λόγω ενοχλήσεων και τον Κάρολ Σβιντέρσκι να ταλαιπωρείται από ίωση διεξάγεται η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, παραμένοντας εκτός κανονικού προγράμματος και δεν βγήκε στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού του Δικεφάλου κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν, ο Ντόουγκλας αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Άμπελ Φερέιρα

στο δεύτερο μέρος, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έχει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς.

Ο νεαρός κεντρικός χαφ κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα κάνει θεραπείες, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα αύριο το απόγευμα.

Εκτός προπόνησης τέθηκε και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος έμεινε στο ξενοδοχείο αφού ταλαιπωρείται από μία ίωση.

ΠΑΟΚ: Η γκολάρα του Ντόουγκλας στο φιλικό

Στο 20′ της αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος πήρε το… όπλο του, σκοράροντας ξανά σε φιλική αναμέτρηση.

Ο 22χρονος κεντρικός μέσος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, την έστρωσε όμορφα στο αριστερό και με φανταστικό φαλτσαριστό σουτ σκόραρε, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Δικέφαλος κατά διαστήματα απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του γεγονός που ασφαλώς ικανοποιεί τον Αμπέλ Φερέιρα, με τους Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας να συνεργάζονται εξαιρετικά στον άξονα της ομάδας.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Ντόουγκλας:

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντόουγκλας-Σβιντέρσκι η προπόνηση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα