Άρης: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στο Europa League

Έγιναν γνωστά τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στην οποία θα μπει το ζευγάρι Άρης-ΑΕ Λεμεσού.

Ο νικητής των αναμετρήσεων των «κίτρινων» με την κυπριακή ομάδα θα τοποθετηθεί στους αδύναμους, όπως είναι γνωστό. Μαζί τους, οι νικητές των ζευγαριών Λέχια Γκντανσκ-Μπρόντμπι, Μλάντα Μπόλεσλαβ-Ορνταμπάσι, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Σπαρτάκ Τρνάβα

και η Τουν.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Σάββα Παντελίδη τα καταφέρει και εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης δεν θα έχει εύκολο έργο και σίγουρα χρειάζεται την τύχη με το μέρος της…

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Άρη:

Μπράγκα
Σπαρτάκ Μόσχας
Στρασμπούργκ/Μακάμπι Χάιφα
Άλασκερτ/Στεάουα Βουκουρεστίου
Μόλντε/Τσουκαρίτσκι

«Φεύγουν» τα εισιτήρια του Άρης-ΑΕ Λεμεσού

Τα εισιτήρια για τις θύρες 1-3 (πέταλα) και 2 (κεντρική) που έχουν τις χαμηλότερες τιμές έχουν σχεδόν γίνει… καπνός. Θεωρείται βέβαιο οτι δεν θα μείνει ούτε ένα τις προσεχείς ημέρες πριν από τον αγώνα της Πέμπτης.

Έτσι αρκετοί οπαδοί θα στραφούν στις πιο ακριβές θύρες προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» και έτσι η ζήτηση θα κορυφωθεί και εκεί.

Άλλωστε η ΠΑΕ αναμένεται να ενημερώσει έγκαιρα σε περίπτωση εξάντλησης εισιτηρίων ανά θύρα, προκειμένου και το κοινό της ομάδας να γνωρίζει την κατάσταση.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Άρης: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στο Europa League appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα