Περιμένει την απάντηση του Κοεντράο

Εντός της ημέρας αναμένεται να απαντήσει ο Φάμπιο Κοεντράο στην πρόταση που του έχει καταθέσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ και οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος εμφανίζονται αισιόδοξοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος Πορτογάλος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές στις 800 χιλιάδες ευρώ, όμως ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία για να απαντήσει
οριστικά, καθώς φέρεται να περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα μεγαλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αν δεν του κατατεθεί αυτή η πρόταση, τότε θα απαντήσει θετικά στον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους “ασπρόμαυρους”.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά φέρονται να συνεχίζουν τις επαφές με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς. Η ιταλική ομάδα φέρεται να αξιώνει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον Κροάτη αμυντικό μέσο, με τον ΠΑΟΚ να προσφέρει σύμφωνα με δημοσιεύματα ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα