Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για Βιλντόζα και Γκάι

Ο Παναθηναϊκός είχε την πίεση του «πρέπει» στο δεύτερο παιχνίδι του στη Euroleague. Η νίκη επί της Μπάγερν ήταν σημαντική. Ο Εργκίν Αταμάν έχει να μετράει κέρδη, αλλά στέκεται στα.. «αλλά». Με άλλα λόγια, στην απόδοση των Βιλντόζα και Γκάι.

Ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε στις δηλώσεις του πως πρέπει να γράφονται τα ρεπορτάζ με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η προπόνηση και οι πολλές ώρες

στο βίντεο ήταν το θέμα. Αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Ο Αταμάν τρίβει τα χέρια του για δύο παίκτες. Αυτοί είναι ο Γκραντ και ο Μαντζούκας.

Για τον Αμερικανό είναι και λογικό. Αποτελεί δική του εισήγηση και επιμονή στο να έρθει στον Παναθηναϊκό. Πάνω του στήριξε και σημαντικά plays και βγήκε κι ένα ωραίο highlight με τελικό αποδέκτη στον Μαντζούκα στο τέλος του ημιχρόνου. Ο νεαρός forward είναι δικαίωση της διοίκησης. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει σε τρομερή εκτίμηση τον 21χρονο. Και δικαιώνεται.

Ο Αταμάν είχε τα ζητήματα του με κάποιους παίκτες κόντρα στο Μαρούσι. Αυτό δεν αλλάζει…

Παναθηναϊκός: Τα θέματα των Γκάι και Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός είχε και… απώλειες. Ο Κάιλ Γκάι έγραψε ένα ακόμα προβληματικό παιχνίδι. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, το άγχος, η ανάγκη για αποδείξεις τον έχουν καταβάλλει. Απέναντι στην Μπάγερν προσπάθησε να δείξει κάτι παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν…

Η ανάγκη του «τριφυλλιού» για ποιοτικές λύσεις από τη θέση «2» είναι τεράστια. Ειδικά σε παιχνίδια που θα λείπει ο Κώστας Σλούκας. Αυτές τις λύσεις δεν της δίνει ο Γκάι για την ώρα. Προβληματίζονται άπαντες στον Παναθηναϊκό και δεν το κρύβουν. Γι’ αυτό και πριν από μερικές μέρες, όπως είπαμε και στο Sportime, έγινε δεδομένο το γεγονός πως θα πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός.

Μικρότερο πρόβλημα, πλην όμως υπαρκτό, είναι και ο Λούκα Βιλντόζα. Δεν είναι σταθερός στο παιχνίδι του, πέφτει η απόδοσή του και χάνει και το μυαλό του. Με το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού και επιχείρησε να κάνει… πάσα που τη βλέπουμε σε παιχνίδια επίδειξης. Συν το γεγονός πως οι επιδόσεις του στην άμυνα δεν είναι και οι καλύτρες δυνατές.

Ο Αταμάν εξετάζει την ομάδα του και τα θέματά της στο σύνολο, αλλά θα επιχειρήσει να δει και αυτά τα ατομικά ζητήματα. Του Γκάι και του Βιλντόζα δηλαδή…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα