Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα live streaming (13/10)

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της ευρωλίγκα, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Οι «ερυθρόλευκοι» για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστούν στο ΣΕΦ (21:15) και οι πιθανότητες το γήπεδο να είναι κατάμεστο, είναι μεγάλες.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να βρουν τρόπους να καλύψουν τις απουσίες που

έχουν προκύψει λόγω τραυματισμών, καθώς έχουν τεθεί νοκ άουτ ο Λουκ Σίκμα, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Στα θετικά, ότι αναμένεται να επιστρέψει ο Μουσταφά Φαλ, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Λιθουανός Μπραζντέικις.

Δείτε το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Live Streaming 13/10

Η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε το ιδανικότερο δυνατό ξεκίνημα στην ευρωλίγκα, επικρατώντας στο ΟΑΚΑ του «αιώνιου» αντιπάλου, Παναθηναϊκού, με σκορ 78-88 στην παράταση. Λίγες μέρες μετά, μάλιστα, από την επικράτησή του και στο Σούπερ Καπ, όπου είχε νικήσει τους «πράσινους» με 75-51. Στο ΟΑΚΑ, εξαιρετικός ήταν ο MVP Αλεκ Πίτερς, ο οποίος  πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης 4 ασίστ και 4 κλεψίματα. Τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Μιλουτίνοφ (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ο Γκος (16 πόντοι), ο Γουόκαπ (17 πόντοι, 5 ασίστ), αλλά και ο Κάναν που σκόραρε 14 πόντους με 4 τρίποντα.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα live streaming ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Σε λιγότερο από δύο 24ωρα μετά, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη, στην πρεμιέρα της Basket League, όπου επικράτησε δύσκολα 81-72, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κάναν που πέτυχε 25 πόντους και έδειχνε ασταμάτητος από την περιφέρεια. Από κοντά Πίτερς (15 πόντοι) και Μιλουτίνοφ (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIVE

Η Μπαρτσελόνα, με τον Μούμπρου στον πάγκο της, επικράτησε 91-74 εντός έδρας της Εφές, στην πρεμιέρα της στην Euroleague. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως στην τελευταία περίοδο οι «μπλαουγκράνα» πάτησαν το γκάζι και… εξαφανίστηκαν, με επιμέρους σκορ στο τέταρτο 10λεπτο 22-10.

Πολύ καλό ντεμπούτο στην ευρωλιγκα έκανε ο Ουίλι Ερνάνγκομεθ, με 18 πόντους (7/8 δίποντα) και 3 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλοί επίσης, ήταν ο Βέσελι (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Λαπροβίτολα (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ).

Ακολούθησε, για το πρωτάθλημα Ισπανίας, δύσκολη νίκη επί της Ανδόρας με 91-87 (εντός έδρας), με τους Ερνανγκόμεθ και Λαπροβίτολα να είναι και πάλι οι πρωταγωνιστές, με 15 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα