Παναθηναϊκός: Καλύτερα με Γεντβάι στην άμυνα

Ο Παναθηναϊκός σήμερα κινείται σε ρυθμούς Ευρώπης με αντίπαλο τη Ρεν (26/10, 22:00). Αν και είναι λίγο δύσκολο να αφήσει πίσω τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το αιώνιο ντέρμπι είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός

όμως με τα αποτελέσματα που έχει έως τώρα, τους 4 βαθμούς που τον έχουν στην κορυφή, έχει το μομέντουμ. Κάτι που θα ενισχυθεί αν κερδίσει και τη Ρεν. Με 7 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θα έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό του μέλλον και σίγουρα θα κάνει σχέδια για μετά τον Δεκέμβριο.

Το θετικό για τον Γιοβάνοβιτς ήταν πως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε θετικά συμπεράσματα. Ο Τζούρισιτς είναι σε μεγάλα κέφια. Ελπίζει ο κόουτς πως θα συνεχιστεί αυτό, αρχής γενομένης την Ρεν.

Ο Μπερνάρ είναι σε κορυφαία φόρμα από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα. Όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο.

Με τους γάλλους το ακόμα καλύτερο είναι πως επιστρέφει ο Γεντβάι. Ο Αράο δεν ήταν κακός στο Φάληρο. Το δίδυμο με τον Σένκεφελντ πάνω-κάτω τα κατάφερε όποτε δοκιμάστηκε.

Εξαίρεση φυσικά η φάση του γκολ, που ο βραζιλιάνος δε δίνει καλά την μπάλα στον Τσέριν, αυτός δεν μπαίνει δυνατά στη φάση και ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει.

Ε, όπως και να το κάνουμε, με Γεντβάι θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα στα μετόπισθεν. Μένει να φανεί βέβαια και στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα