ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα χωρίς Αραούχο με ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πήγε, λοιπόν, στη Μασσαλία για να παίξει σήμερα Πέμπτη (26/10, 19:45) με τη Μαρσέιγ αλλά χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο. Πρόβλημα. Μεγάλο. Γιατί είναι εκτός ο Λιβάι Γκαρσία, που η ΑΕΚ πρέπει να μάθει να παίζει χωρίς αυτόν ακόμα περισσότερο φέτος.

Είναι εκτός ο Γκατσίνοβιτς, είναι εκτός και ο Πισάρο.

Πολλά τα ζητήματα που μαζεύονται από τη μέση και μπροστά.

Για τη Μαρσέιγ λογικά τα είχε κάνει τα

πλάνα του ο Αλμέιδα. Χωρίς τον Αραούχο. Δεν είναι εύκολο ματς, τουναντίον. Μια από τις πιο θερμές έδρες στον κόσμο, όχι στην Ευρώπη απλά. Γνωστό πως το «Βρελοντρόμ» δεν είναι παίξε-γέλασε.

Η Μαρσέιγ βέβαια είναι σε κατάσταση ιδιαίτερη φέτος. Το πρότζεκτ με τον Μαρθελίνο απέτυχε παταγωδώς και τώρα ο Γκατούζο θα προσπαθήσει να σώσει ότι σώζεται.

Με τη Μαρσέιγ η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα βρει κενούς χώρους. Και όσοι παίξουν από τη μέση και μπροστά θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Άλλωστε η 11άδα μάλλον θα είναι αυτή. 

Το ζήτημα είναι τι γίνεται χωρίς Αραούχο με τον ΠΑΟΚ. Εκεί ο Λουτσέσκου ξέρει την αντίπαλό του πολύ καλύτερα από ότι ο Γκατούζο. Στο ματς της Δευτέρας (30/10, 19:30), ο ΠΑΟΚ θα τις έχει πιο κοντά και σφιχτές τις γραμμές του.

Θα είναι μεγάλο το πρόβλημα για τον Αλμέιδα χωρίς τον Αραούχο. Η ΑΕΚ δε θα έχει επιλογές. Θα είναι αυτοί που πήγαν Μασσαλία (Πόνσε, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Ελίασον συν τον Πινέδα και τον Φεν Βέερτ) με την ευχή πως δε θα προκύψει κάτι άλλο.

Ίσως και με την ελπίδα να μπει ο Πισάρο αν και δύσκολο.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα