Παναθηναϊκός: Επιστροφή στους… Γκουμομπασινάδες του!

17:09 7/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός, με προβλήματα και δειλά-δειλά, αρχίζει να δίνει ταυτότητα στο αγωνιστικό του μέλλον. Τη χαμένη ταυτότητα που είχε, αρχίζοντας να επενδύει ξανά στα δικά του παιδιά…

Τελικά ο Γιάννης Μπουζούκης δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ! Ούτε στην Μπενφίκα ή την Ίντερ. Σε αυτή τη φάση, τουλάχιστον, της καριέρας του. Σίγουρα στο μέλλον, αν συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται, σημαντικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα χτυπήσουν την πόρτα του Παναθηναϊκού.

Όταν

έρθει η ώρα όμως και όχι βίαια ή από ανάγκη. Κάτω από τις καταλληλότερες των προϋποθέσεων και συνθηκών. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2022. Κατά 2 χρόνια σε σχέση με το ισχύον, που έληγε στις 30 Ιουνίου 2020. Με αποδοχές καλύτερες, οι οποίες κλιμακωτά ανεβαίνουν και στο σύνολό τους αγγίζουν τις 400.000 ευρώ για τις επόμενες 3 σεζόν.

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα πέσουν οι υπογραφές και θα ανακοινωθεί η εξέλιξη με κάθε επισημότητα. Μία κατάληξη ενός έργου με επεισόδια διαβαθμίσεων. Αρχικές συμφωνίες, διαφωνίες από την εκπροσώπηση του Μπουζούκη και μία σταθερή στάση από τον Νίκο Νταμπίζα που χειρίστηκε με εξαιρετική ψυχραιμία την υπόθεση.

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

Βέβαια υπήρχε κοινή θέληση. Η παραμονή αποτέλεσε επιθυμία του Παναθηναϊκού και του εξελίξιμου μεσοεπιθετικού. Πλέον το νερό μπήκε στο αυλάκι. Ο Μπουζούκης δεν πωλήθηκε -για άλλη ελληνική ομάδα είναι αστείο να το συζητάμε-, τεχνικός διευθυντής και προπονητής επέλεξαν να «χτίσουν» επάνω του τον νέο Παναθηναϊκό, με τη θέλησή τους να γίνεται πραγματικότητα.

Το σημαντικό από την επέκταση Μπουζούκη είναι ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις αρχές του. Στη θεωρία που τον έκανε τη μόνη ελληνική υπερδύναμη στην Ευρώπη. Στις ρίζες του. Δουλειά στην Ακαδημία, πίστη σε Έλληνες παίκτες. Ευκαιρίες να δείξουν την ποιότητά τους και στήριξη κόντρα στις αντιξοότητες. Πλέον τέτοιες είναι πολλές επικοινωνιακά. Δύσκολες στον χειρισμό.

Ας σκεφτεί κανείς τι τράβηξαν οι… Γκουμομπασινάδες, μάλιστα δίχως social media. Το πράσινο φυτώριο έχει πολλούς τέτοιους, έτοιμους να επανδρώσουν το «τριφύλλι» και την Εθνική ομάδα του μέλλοντος. Η παλιά συνταγή επιτυχίας επιστρέφει και αυτό είναι τα σημαντικό. Από το να δαπανώνται μεγάλα ποσά για ξένους αμφίβολης ποιότητας. Ευχής έργον να ακολουθήσει και η επέκταση του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

The post Παναθηναϊκός: Επιστροφή στους… Γκουμομπασινάδες του! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα