Μπρούκλιν Νετς: Και επίσημα ο Κάιρι Ίρβινγκ (pics)

16:54 7/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ένα από τα μεγαλύτερα μπαμ του καλοκαιριού έκαναν οι Μπρούκλιν Νετς που κατάφεραν να κλείσουν τον Κάιρι Ίρβινγκ στη φετινή free agency.

Σήμερα λοιπόν η ομάδα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε και επίσημα την προσθήκη του σούπερ σταρ του NBA, μέσω των επίσημων social media της.

Συγκεκριμένα

αναρτήθηκε μία φωτογραφία με τον Ίρβινγκ να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεται και ένα μικρό βιογραφικό βίντεο για τον πρωταθλητή της κορυφαίας λίγκας του κόσμου, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι Μπρούκλιν Νετς δεν απέκτησαν μόνο τον 27χρονο γκαρντ , αλλά έχουν προσθέσει στο ρόστερ τους και τον μεγάλο Κέβιν Ντουράντ.

Ωστόσο ο ίδιος είναι σίγουρο ότι δεν θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε αγωνιζόμενος του τελικούς του NBA με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο «KD», μαζί με τον πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς θέλουν να καταφέρουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και να φέρουν ένα πρωτάθλημα στο Μπρούκλιν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας του «μεγάλου Μήλου»:

View this post on Instagram

OFFICIAL: We have signed six-time All-Star and NBA champion @kyrieirving!

A post shared by Brooklyn Nets (@brooklynnets) on Jul 7, 2019 at 5:57am PDT

View this post on Instagram

Officially official

A post shared by Brooklyn Nets (@brooklynnets) on Jul 7, 2019 at 6:09am PDT

The post Μπρούκλιν Νετς: Και επίσημα ο Κάιρι Ίρβινγκ (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα