Καύσωνας: Που θα φτάσει 42 βαθμούς Κελσίου αύριο

15:54 7/7/2019 - Πηγή: Sportime

Καύσωνας: Από αύριο το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Πώς θα είναι όμως ο καιρός αύριο;

Η θερμοκρασία την Δευτέρα, σύμφωνα με την Εθνικής Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 39 με 40 και κατά τόπους στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο

τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος σε Μακεδονία και Θράκη. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική και κυρίως την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Από 18 έως 38 και στην κεντρική Μακεδονία έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Ήπειρο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Καύσωνας σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 40 και κατά τόπους στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Από 24 έως 40 βαθμούς Κελσίου η Θερμοκρασία στην Αττική. Έως 38 βαθμούς Κελσίου η Θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη.

The post Καύσωνας: Που θα φτάσει 42 βαθμούς Κελσίου αύριο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα