Παναθηναϊκός: Δικό του δημιούργημα, δική του ευθύνη

Η εικόνα που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός τις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Ας μην προδικάζουμε, όμως, ποδόσφαιρο είναι. Μία ομάδα χτίστηκε από την αρχή και θέλει τον χρόνο της. Κάποια πράγματα βγάζουν μάτι, βέβαια, αλλά μέχρι την επόμενη διακοπή θα υπάρχει πλήρης άποψη για το ισπανικό μοντέλο που εφάρμοσε ο Τσάβι Ρόκα.

Δικό του δημιούργημα είναι ο φετινός Παναθηναϊκός,

ας μην τον ξεχνάμε. Ναι, ο Ντάνι Πογιάτος προπονεί, αυτός καταρτίζει την ενδεκάδα και κοουτσάρει. Προς το παρόν στα τελευταία δύο σκέλη δείχνει να έχει σοβαρό θέμα. Όχι ότι έχουμε πειστεί από τα τρεξίματα των παικτών.

Φαίνεται, όμως, πως είναι και… απροστάτευτος ο προπονητής. Δεν τον βοηθάει κάποιος. Σαν να τον έχουν πετάξει και να περιμένουν να βγάλει μόνος του το φίδι από την τρύπα. Και αυτό είναι ευθύνη πρωτίστως του Ρόκα, εκείνου που τον επέλεξε. Επιπλέον, δική του ευθύνη είναι συνολικά πώς έχει στηθεί η ομάδα, ποιοι αποχώρησαν και ποιοι ήρθαν.

Το τελευταίο το ασπάζεται και η διοίκηση. Είναι εμφανές ότι ο Πογιάτος ακόμα δεν ξέρει πού έχει έρθει και τι τον περιμένει κάθε βδομάδα. Αυτό δεν είναι άλλοθι, αλλά η πραγματικότητα. Στη διοίκηση, λοιπόν, το έχουν αντιληφθεί και σκέφτονται μήπως θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη στήριξη και ειδικά από άνθρωπο που τον έφερε στο «τριφύλλι». Γι’ αυτό και μεγαλύτερος προβληματισμός επικρατεί για εκείνον που πήρε το καλοκαίρι τις αποφάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

76 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από μία ημέρα – σταθμό στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Στις 8 Οκτωβρίου του 1944, υψώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα η σημαία της Ελευθερίας στην ιστορική έδρα της ομάδας μας, στο γήπεδο της Λεωφόρου. #Panathinaikos #onthisday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 8 Οκτ, 2020 στις 4:36 πμ PDT

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Δικό του δημιούργημα, δική του ευθύνη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα