Παναθηναϊκός – Μπάγερν live streaming (12/10)

Η 2η αγωνιστική της Euroleague κάνει πρεμιέρα και το βράδυ της Πέμπτης, το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

Οι «πράσινοι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Παναθηναϊκός και Μπάγερν ξεκίνησαν

αντίθετα στη regular season της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 78-88, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε παράταση για να μάθουμε τον νικητή. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με σκορ 74-74, με τον Κώστα Σλούκα να αστοχεί στη λήξη του χρόνου. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους.

Η Μπάγερν από την άλλη, κατάφερε να κερδίσει την Άλμπα Βερολίνου με 80-68, παρόλο που στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με οκτώ πόντους. Η εμφάνισή της στην τρίτη περίοδο ήταν εντυπωσιακή, αφού με επιμέρους σκορ 25-7 γύρισε το παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Λάσο ήταν ο Φρανσίσκο με 17 πόντους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ LIVE STREAMING

Η παράδοση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ είναι εντυπωσιακή, αφού σε έξι παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες. Τον περασμένο Μάρτη, με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο, το «τριφύλλι» επικράτησε με 86-76. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος έκανε double double σε 28 λεπτά συμμετοχής, με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι δυο προπονητές έχουν να αντιμετωπίσουν και αγωνιστικά προβλήματα. Ο Εργκίν Αταμάν δε θα έχει τους Σλούκα και Μήτογλου στο οπλοστάσιό του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παπαπέτρου. Ο Πάμπλο Λάσο από την άλλη, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λούσιτς.

Κοινή συνισταμένη στις δυο ομάδες είναι ότι έχουν νέους προπονητές και θέλουν χρόνο για να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία τους. Ο Παναθηναϊκός είναι δίκαια το φαβορί, αλλά η αποστολή του δε θα είναι εύκολη. Αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε αν θα καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στους Γερμανούς.

Δείτε τον αποψινό αγώνα Παναθηναϊκός – Μπάγερν σε live streaming ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα