Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Δήμητρα – Κουράκος – Πυροβολούν την Αμαλία

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Με συνταρακτικές εξελίξεις θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς», ένας κύκλος ο οποίος θα έχει μια παράξενη εξέλιξη για τον Δημοσθένη.

Η σειρά του MEGA που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχουν νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Δήμητρα – Κουράκος – Πυροβολούν την Αμαλία

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Δήμητρα και ο Κουράκος θα βιώσουν δύσκολες στιγμές που θα οδηγήσουν τη σχέση τους σε τέλμα.

Αφορμή

για αυτό θα σταθούν οι διάφορες μουρμούρες που γίνονται όλο και πιο συχνές στο αστυνομικό τμήμα για ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη.

Αυτό θα φτάσει στα αυτιά της αστυνομικού που θα ζητήσει από τον σύντροφο της να μιλήσουν σοβαρά, με τον χωρισμό για τους δύο τους να πλησιάζει.

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος δέχεται ένοπλη επίθεση από τους μπράβους ενός εργολάβου, στο πλευρό του ήταν και η Αμαλία που προκειμένου να τον προστατεύσει, μπαίνει μπροστά του και δέχεται εκείνη τη σφαίρα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.

Τέλος, η Άννα βλέποντας τον γάμο της με τον Πότη να πλησιάζει και αντιλαμβανόμενη πως η ελευθερία της απομακρύνεται νιώθει ανασφάλεια. Και ο Πότης όμως από την πλευρά του έχει τους δικούς του φόβους για τους οποίους αποφασίζει να μιλήσει στον Στάθη.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Σεισμός με τις αποκαλύψεις της Αρετής στην Ασπασία-Αυτό το σπίτι θα κλείσει!

Η γη της ελιάς: Η Ξένια έγκυος από τον Δημοσθένη

Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για την ερωμένη του Δημοσθένη και ειδοποιεί τον Στάθη

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης τσακίζει οικονομικά την Ειρήνη μετά την αποκάλυψη – Τρόμος για τη μικρή Φιλιώ

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα